maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viimeiset talokuvat ja rankkoja juttuja

Heippa taas! Toivottavasti teillä on ollut mukava maanantai :) Minä jo vähän ikävöin E:tä ja haen sen mielelläni kohta hoidosta kotiin. Luin kauhistuttavia juttuja yhdestä harvinaisesta ja kivuliaasta ihosairaudesta ja erityisesti sitä sairastavista lapsista ja heidän äideistään ja halajon jo kamalasti rutistamaan omaa ihanaa tervettä lastani. Ihan sydäntä kouraisi kun luki millaista tällaista tautia sairastavan henkilön arki on ja miten henkisesti raskasta sellaista lasta on hoitaa. Mikään ei varmasti ole kamalampaa kuin oman lapsen kärsimys.

Ja sitten törmäsin sellaiseen asiaan kuin "mulesing", mistä en ollut ikinä ennen kuullutkaan enkä halua tässä alkaa siitä kauheasti selittämäänkään. Eläimistä yhtään välittävät haluavat kuitenkin ehkä jättää australialaisen lampaanlihan ostamatta, jos niille eläimille on tehty tuo mulesing toimenpide. Uudessa-Seelannissa ja Euroopassa tämä toimepide on kielletty :) Että tällaisia kevyitä juttuja tänä aamuna.

Parempi vain keskittyä olemaan onnellinen omasta ja omaisten terveydestä ja pitämään niistä omista eläimistä hyvää huolta.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)