keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ihan vaan että, kevät :)

 Pakko ne kevään ensimmäiset krookukset on aina kuvata.

Ja sitten mitenkään kevääseen liittymättä kuvia Loftið baarista, jossa kävin perjantaina tapaamassa muita Reykjavíkin suomalaisia happy hour merkeissä. 

Oikein tälläydyin ja lähdin viihteelle miehen ja E:n kyyditsemänä. Tunnelmat vaihtelivat pelon ja innostuksen välimaastossa kun astelin baariin sisään noin puoli kuudelta :D

Olin ensimmäinen paikalla ja baarissa ei siis ollut ketään henkilökunnan lisäksi. Kysyin pojilta että onhan tämä varmasti nyt se Loftið, onko täällä ketään muita ja olettehan te auki :P Vaikutin varmasti tosi fiksulta. Tapaamisen piti facebookin mukaan alkaa viideltä. 

Tilasin oluen ja aloin kuvaamaan. Olin ottanut kutomuksetkin mukaan etten vaikuttaisi ihan orvolta ilman seuraa. Pian sain seuraa englantilaisesta naisesta, jonka kanssa jutustelin niitä näitä kunnes ensimmäiset suomenkieliset sanat kaikuivat portaikossa.

Meitä oli parhaimmillaan kahdeksan, seitsemän naista ja yksi mies. Kaikki vaikuttivat mukavilta ja kolme olin tavannut aikaisemminkin. Illan päätteeksi käytiin vielä hampurilaisilla ja siitä loikin bussipysäkille ja kotiin. Nukkumassa taisin olla jo kahdeltatoista.

 Oli ihan kummallista olla liikkeellä niin myöhään humalaisten ja ja nuorison keskellä. Siitä on neljä vuotta kun olen viimeksi käynyt Reykjavíkin yöelämässä enkä nytkään ollut edes oikein yöllä liikkeellä. Täälläon tapana lähteä baareihin todella myöhään, vasta puolenyön jälkeen. Mutta oli kivaa ja Loftið oli oikein viihtyisä räätäliteemalla sisustettu paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)