perjantai 31. lokakuuta 2014

Houdinit

Olenpas ollut laiska bloggaamaan. Mutta on tähän bloggaamattomuuteen kyllä toinenkin syy, nimittäin seitsemän päivän ilmainen wow-peliaika :D Sain sähköpostiini tällaisen tarjouksen ja kun kerran ilmaiseksi sai niin pitihän se ottaa ja asentaa wow taas koneelle ja alkaa pelaamaan. Aikaahan minulla ei juurikaan olisi mihinkään pelaamiseen mutta senkin vähän vapaa-ajan mitä minulla on olen nyt käyttänyt aika tehokkaasti siellä pelimaailmassa :)

Nämä pikku hiirulaiset ovat hyvin asettuneet taloksi. Päivisin toimivat keittiönpöydän kiistattomina valtiattarina ja öisin on bileet kylpyammeessa. Näin siksi että ne eivät pysy häkissään sisällä :D Ei tuossa häkissä nyt NIIIN iso pinnojenväli ole mutta nämä ovat vielä niin pieniä että mahtuvat läpi. Toivon että ne kasvaisivat sen verran isoiksi että ne voisi edes välillä sulkea häkkiinsä. Kun on esim. vieraita, jotka eivät nauti lautasten välissä juoksentelevista hiiristä ihan niin paljon kuin minä :) Hiiret eivät yleensä uskalla hyppiä korkeilta tasoilta alas ja senpä takia ne pysyvät tuolla keittiönpöydällä. Silti Pippa oli kahden ensimmäiset yön aikana jotenkin päätynyt lattialle ja senpä takia ne viettävät yönsä tätä nykyä kylpyammeessa, häkkeineen päivineen. Ensimmäisenä aamuna löysin hiirulaisen sohvatyynyn takaa nukkumasta ja toisena aamuna lattialta, jääkaapin ja keittiötason välistä.Onneksi ei ollut ainakaan satuttanut itseään. Ei noin kevyet olennot vissiin satuta itseään niin helposti pudotessaan. Nuo kun painavat vajaa 14 g kappale.

Hirmu suloisia ovat ja niiden touhuja on hauska seurata. Varsinkin iltaisin ne ovat aktiivisia ja juoksevat tästä läppärin päältä ja tutkivat sormiani kun vietän aikaa koneella tässä päydän ääressä. Huomenna onkin aika vaihtaa purut, sen verran ne jo haisevat. Se noissa hiirissä onkin "huonona" puolena että ne ulostavat ja pissaavat paljon enemmän kuin vaikka gerbiilit tai kääpiöhamsterit ja puruja saa vaihtaa usein.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)