torstai 9. lokakuuta 2014

Lissää hurttia

Piti laittaa vielä vähän koirakuvia tänne tuolta Suomesta. Vanhempien neljän koiran lisäksi päästiin moikkaamaan myös sukulaisten ja ystävien koiria mutta tässä kuvia lähinnä noista vanhempien omista. E:lle tekee hyvää tutustua muihinkin koiriin kuin meidän omiin ja oppia miten erilaisten koirien kanssa käyttäydytään. Hän tykkää kyllä kaikenlaisista koirista muttei ole tottunut kovasti haukkuviin yksilöihin ja saattaa pelätä semmoista touhua jos ei ole jonkun sylissä.

Vanhempien koirat eivät ole tottuneita pieniin lapsiin ja nuo kaksi jäljellä olevaa narttua ovatkin aika kaheleita mitä tulee pentuihin ja vauvoihin. Urokset sen sijaan olivat tosi välinpitämättömiä tai  korkeintaan rauhallisen uteliaita.


 Akela kakela aidan takana.
 Sublo bublo poseeraa sillalla.
 LÄÄÄÄHHDEEETÄÄÄN jo liikkeelle!
 Anu nättimys :)
Boris vanhus kiitää sänkipellolla kuin nuori mies konsanaan. On nuo muutkin aika vanhuksia kun nuorinkin, Sublo, on jo yksitoista vuotias.

 Slurps jos sitä sais vielä vähän nuoleskella...
 Vanha pariskunta reippailee.

Sitten tädin koira Ozzy, joka on labradorin ja saksanseisojan risteytys. Sympaattinen nuorimies, josta tuli meidän edesmennyt tanskandoggi kovasti mieleen.



Ja kaverin bichon havanese poju, jonka tapasin sohvan selkänojan päältä pihaa silmällä pitämästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)