torstai 23. lokakuuta 2014

Tunnelmia

Syksy on niin ihanan tunnelmallista aikaa. Mä tykkään! Suli nuo lumetkin jo pois niin voidaan jatkaa syksyn viettoa ainakin hetken aikaa. Polttelen ihan innolla kynttilöitä vaikka täällä lapsi asustaakin. Kynttilät ovat sitten vaan tarpeeksi ylhäällä pienen kiipeilijän ulottumattomissa. Meillä on aika hämärä asunto ja varsinkin tällaisina sateisina syyspäivinä sisälle saa hyvin kotoisan tunnelman kun laittaa valot pois ja systyttää muutaman kynttilän. Ei näy pöly eikä koirankarvat :)

E nukkuu päiväuniansa ja menikin oikein sopuisesti nukkumaan tällä kertaa. Pari päivää on ollut ihan kamalaa vääntöä asiasta enkä oikein tiedä mikä mättää. Kaikki vanhempien lempparitunteet syyllisyydestä raivoon käy munkin mielessä kun toinen huutaa pää punaisena niin kuin olisin tekemässä sille jotakin ihan kamalaa. Sellaisina synkkinä hetkinä mietin mm. että "Miksi noitten mukana ei tuu käyttöopasta" ja "En kyllä ikinä hanki toista". Vaikka suurimpana ajatuksena taitaa silti olla että olen ihan hirveän huono äiti kun en osaa enkä tajua hoitaa lastani niin ettei sen tarvitsisi raivota tolleen. Mutta onneksi päiväunilta herää aina iloinen ja ihana pakkaus, joka toivottavasti kumminkin on ihan tyytyväinen lapsi, vaikka sen äiti ei aina oikeen osaa.

Tässä yksi kuva tiistaiaamun aamulenkiltä ja loput sitten arkisia kuvia meiltä tänä aamuna :)

P.S. Meille tulee perheenlisäystä marraskuussa, jos siis kaikki menee hyvin. Yhdessä kuvassa on vähän vihiä että minkä sorttista :)








2 kommenttia:

  1. Ihastuin niin Indin kuvaan + muutenkin kello- kehykset yms-sommitelmaan, että missasin tuon vinkin kokonaan :D oot tosi kivasti sisustanut teidän kotia!

    VastaaPoista
  2. Toi seinämä onki oikeen mun silmäterä, jonne kelpuutetaan vain tarkkaan harkitut yksilöt :D Se alko tosta kellosta, joka meni siihen vaan siks ku siinä oli naula valmiina ja sit noi muut tuli pikku hiljaa siihen ympärille. Häkistä puuttuu tossa vielä kaikenlaista mut toi kori on suosittu :)

    VastaaPoista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)