perjantai 21. maaliskuuta 2014

Lunta!

Lumentuloa ei voi estää. Sitä vaan tulla tupruttaa taivaan täydeltä ja minä saan sitä lapioida että pääsen koirien kanssa ulos. Tiet on kiinni ja kouluja on kiinni teiden kiinniolemisen takia. Nappasin tähän pari kuvaa tuolta uutissivustoilta ja sitten muutaman nyt aamulta omalta pihalta. Laitoin vauvan ulos nukkumaan ja siellä se tuntuu tyytyväisenä viihtyvän. Eilen pidettiin se sisällä ja unet olivatkin aika epämääräiset sen johdosta. Ja mikäs siellä sadesuojan sisällä on nukkuessa kun ei sada lunta sisään ja tuulikin keinuttelee rattaita mukavasti. Kylmähän tuolla ei ole, hädin tuskin miinuksen puolella. Sitten se ilo vasta alkaa kun lykkää plussalle ja kaikki tuo lumi muuttuu jääksi.

Ilahduttavaa huomata miten en enää saa ahdistuskohtauksia pitkästä ja oikuttelevasta talvesta. En lannistu, vaikka takatalvi iskee viisi kertaa ja odotan kesää alkavaksi vasta kesäkuussa. Jos jotakin olen Islannilta oppinut niin sitämään erilaisia säätiloja ja nauttimaan niistä kaikista sekä pukeutumaan sään mukaan.

Eilinen kakku ei ollut kovin herkullinen. Pohja oli hyvä mutta välissä ja päällä olevat mömmöt ei sitten olleetkaan kovin hyviä. Mutta kyllähän sitä nyt syö ennen kuin selkäänsä saa :P Mikäs suklaakakku nyt semmoinen olisi ettei sitä syömään pystyisi? Olisi kyllä pitänyt laittaa sinne väliin purkkipäärynää niin kuin olin ensin suunnitellut. Jätin sitten pois ne kun mies ei sellaisista välitä mutta ei se nyt jälkeenpäin ajatellen olisi lopputulosta ainakaan huonontanut.

Kuva täältä.

Kuva täältä.


 Joo, taidan jättää sen CV homman taas jollekin toiselle päivälle. Mutta illaksi olisi pakko päästä töihin. Kävellen vaan?

2 kommenttia:

  1. HÄRREGUUD mikä tuisku! Mun vierailuaikana oli siis äärettömän hyvät kelit ku tohon verrataan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Se lumisade mikä sillon alko ei vaan koskaan loppunu ja sai vähän tuulta avukseen :D

      Poista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)