lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kevät

Ai että meillä oli kaunis ilma eilen. Ei ollut kovin lämmin sinänsä mutta koko päivän pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko lämmitti silti kivasti. Olisikohan ollut noin aurinkoinen päivä viimeksi syksyllä. Se on kuulkaa kevät nyt täälläkin. Vaikka vasta olikin kauhea lumimyrsky. Niin, tasan viikko sitten. Ollaan ulkoiltu ahkerasti nyt kun voi. Edellispäivänä käytiin katsomassa, josko lähifarmin lampaat olisivat ulkona ja eilen tehtiin retki leipomoon ja sorsalammelle. E sai dontsin(ilman mitään kuorrutteita) ja se olikin tosi nam nam! Lähtiessä donitsista löytyi puolet lattialta ja toinen puoli E:n haalarin sisältä mutta taisi sitä mennä vähän suuhunkin asti kun koko ajan piti sanoa nam nam :)

Kotimatkalla mies päätti vielä ajella tallialueen läpi, koska  minä tykkään siitä, mutta tällä kertaa olisin halunnut kotiin, ettei E nukahtaisi autoon. No nukahtihan se mutta ei se sitten niin haitannutkaan kun kippasin hänet vaan suoraan autosta vaunuihin nukkumaan. Joskus pitäisi vain nauttia hetkestä eikä elää ja suunnitella seuraavaa.Etenkin kun toinen yrittää järjestää jotain mukavaa ja spontaania. Kotona sitten kävin koirien kanssa mukavalla kävelyllä E:n päikkäreiden aikana ja illalla mentiin vielä pienelle vaunulenkille kahdestaan E:n kanssa. Hän pääsi keinumaankin minun sylissäni ja tykkäsi hirveästi :) Siitä se leikkipuistovaihe alkaa.

Ja illalla töihin.

Lampaita katsomaan! Edellispäivänä oli vielä harmaa keli.
Ei ollit kuin muutama hassu ulkona. Olivat varmaan saaneet juuri ruokaa kun ei sieltä kuulunut edes määintää.

Sorsia syöttämään käy matkamme söpön talon ohi.


 Huomasin, että tämän talon seinustallahan on jo ihan vihreää! Myöhemmin huomasin että näin olikin jo monen talon seinustalla.
 Ihanaa!
 Tämä heppa sai kamerani mielenkiinnon.
 Sillä oli nimittäin yksi sininen silmä!
 Miehet lähdössä koiran kanssa ratsastusretkelle.
 Naapurillakin kukkii jo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)