maanantai 31. maaliskuuta 2014

Aurinko aurinko (lettuja) paistaa

Ihanasti on kyllä hellineet säänjumalat meitä täällä nämä viimepäivät. Niin tyyntä ja aurinkoista. Sen huomaa töissäkin että ihmiset ovat lähteneet hyvän sään takia liikkeelle koloistaan ja poikkavat ostamaan jätskiä ja hodareita. Moni on kysellyt että joko meiltä saa "jäätelöä koneesta" mutta ei vielä. Pääsiäisenä ehkä. Sitten saan opetella senkin taidon.

Eilen sunnuntaina käytiin E:n kanssa jo aikaisin aamusta keinumassa. E on niin äänekäs, hyvässä ja pahassa, etten viitsinyt antaa hänen herättää isoisäänsä kahdeksalta sunnuntaiaamuna vaan lähdettiin ulos. Oli niin hiljaista ja rauhallista ja huomasin, että punakylkirastaat olivat ilmestyneet jostain takaisin tänne. Ekojen päikkäreiden jälkeen puhuttiin minun tätini kanssa pitkään skypessä ja E söi samalla muroja ja omenaa. Sitten lähdettiin pikaisesti uimaan ja menin uimasta suoraan töihin. Huoltsikka on ihan uimahallin vieressä. Oli kyllä viimeinen kerta kun lähdetään noin kireällä aikataululla uimaan! Meillä menee aina tosi kauan pukuhuoneessa uimisen jälkeen, koska janoisen E:n imettämisessä menee aikaa. Tunsin eilen itseni kyllä aika pro imettäjäksi kun seisoskelin seinää vasten nojaten imevä lapsi käsivarsilla. Hyvä sää oli houkutellut paljon muitakin uimaan eikä istumatilaa ollut. Töissä rapsuttelin innoissani grilliä ja rasvakeitintä puhtaaksi vanhasta rasvasta. Voisin tehdä semmoista hommaa vaikka kuinka kauan. Ihanaa kun näkee työnsä tuloksen niin selvästi.

Tänään on ohjelmassa kaupoissakäyntiä. Minun pitää ostaa kortteja, postimerkkejä, islantilaista teetä, muistivihko, lasten aurinkorasvaa, raamit valokuvalle ja hakea kirjekuori isoäidin kämpältä. Jossain vaiheessa tarttis käydä teettämässä paperikuvia ja uudet kumisaappaatkin tarvitsisin kun vanhat on hajonneet kantapäästä.

Illalla on töissä joku henkilökuntakokous mutta muuten on vapaapäivä :) Tai noh, ehkä paremminkin tekemättömien juttujen tekopäivä?

Ópal kuunari tulossa takaisin aamupurjehdukselta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)