tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hei kaikille!

Tässäpä tämä nyt on. Uuden blogini alku. Huomaatte varmaan, että tänne on jo aikaisemmin laitettu kuvia "kuva päivässä" periaatteella mutta nyt tämä muuttuu ihan tavalliseksi blogiksi, jossa hölisen kaikkea maan ja taivaan väliltä ja hukutan lukijani kuvatulvaan ;) Vanhoille lukijoille siis tuttua kauraa. Valitettavasti olen päättänyt olla laittamatta kasvokuvia ihanaisesta E:stämme tänne mutta eiköhän sitä ole muutakin mukavaa kuvattavaa :) Pidemmittä puheitta siis, tervetuloa!! Toivottavasti tästäkin blogista tulee yhtä rakas ja pitkäikäinen kuin vanhastakin, jota pidin hurjat lähes seitsemän vuotta.

Niille vanhoille lukijoille tiedoksi, jotka eivät salaista blogia lukeneet, että sain vihdoin ja viimein järjestelmäkameran. Juhuu!! :)

Meillä on ollut pientä arkeenpaluuta ilmassa kun ystäväni A lähti sunnuntaina kotia kohti oltuaan ensin meillä viikon vierailulla. Oli todella mukavaa jutella ja puuhailla yhdessä vaikka vauva ja minun työni verottivatkin vähän kahdenkeskistä aikaa. Ohjelmaan kuului erilaisilla rannoilla käyskentelyä, vaunuilua sekä yleistä hengaamista vauvan kanssa. Kerettiin me käydä yhdessä ihan kunnollisessa "nähtävyydessäkin", Mývatnin Nature Baths uimalassa nimittäin. Tämä Blue Lagoonin pohjoisempi, pienempi ja halvempi versio oli aivan tyhjä kun tultiin ja saatiinkin uiskennella lämpimässä vedessä keskenämme. Menomatka meinasi tyssätä siihen että tie ei ollutkaan auki mutta onneksi päästiin toista kautta kiertämällä perille Mývatnille. Postauksen kuvat on kuvannut ystäväni A.

Kyllä kelpasi polskia!
 Rannoilta etsittiin kiviä ja simpukoita A:lle kotiinviemisiksi.
 Tältä rannalta löytyikin pari tällaista kaveria.
 Ja täältä taas herkullinen lampaankallo :P
 Reikäkivellä käydessä oli niin kamala tuuli ja tuiverrus, ettei viitsitty kauaa sitä jäädä ihmettelemään.


Kykkii kykkii :D

2 kommenttia:

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)