sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ohhoh

Ahistanut tänään jonkin verran. Koko viikonloppu on mennyt akselilla tietokone-jääkaappi-koiran ulkoilutus ja tänään alkoi harmittamaan se. Ihan oma vika kyllä etten sitten tee mitään vaikka haluisinkin. Jotenkin kai kuvittelen että joku tulee kiskomaan mut tältä tuolilta johonkin kun tarpeeks kauan ruikutan :) Ja sitten ärsyttää noi valokuvat ja uusi kamera. Mä olen niin rutiineja ja urautumista rakastava tietyissä hyväksi kokeneissani asioissa ja sitten vastustan muutosta kynsin hampain vaikka muutos olisikin parempaan suuntaan. Ja kun jotain sellaista tapahtuu että rakas päivittäin käyttämäni kamera hajoaa niin voi voi. Nyt tämä uusi on hieno ja ennen kaikkea toimiva mutta se on erilainen! Ja erilaisuus ei ole hyväksi tässä asiassa :)

Me syötiin perjantaina herkullista karitsan takareittä... miksikä sitä sanotaankaan... mikä me tuotiin Islannista mukanamme. Marinoin sen tiistaina ja tuoksut oli aika huumaavat muutaman päivän kun avasi jääkaapin oven. Menin sitten antamaan koirille vähän semmoisia huonompia paloja ja lopuksi ne saivat luun lihan sisältä puoliksi. Joo ja sitten miehen piti testata jos ne tykkää mandariinista :P Arvasihan sen että mahat niillä meni ihan sekasin semmosesta mutta kyllä ne vaan tykkäs niistä lihoista :) Nyt on sitten juostu kaiken päivää pihalla, välillä yksitellen ja välillä kummankin kanssa. Vähän ne naapurit varmaan ihmettelee kun mä ramppaan tossa talojen edessä olevalla pellolla koko ajan mutta minkäs teet.

Täksi illaksi kehitin meille tekemistä elokuvan muodossa. Mennään ihan tuonne cityn keskustaan katsomaan Avatarta. Mä sen jo olen nähnytkin Turun ensi-illassa mutta tykkäsin niin paljon että menen mielellään uudestaan katsomaan ;)

Indi parvekkeella

Soffía muutti tyhjään terraarioon ja Afrodita sai sen häkin. Nyt on kunnon hamsutv kun syödään :) On muuten rohkaistunut tosi paljon tuo hamsteri sen jälkeen kun siirrettiin se keittiöön.

Ja eilen syötiin taas nachoja. Ne on vaan niin käsittämättömän hyviä ja helppoja :)

Hiaano tekninen paistomittarini toista kertaa käytössä.

Yks päivä oli täytettyjä paprikoita vähän erilaisilla paprikoilla ja erittäin hyvin maistui nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)