tiistai 3. maaliskuuta 2015

Aika rientää

Ai kauhia kun ei vaan ole aikaa kaikkeen. Vuorokaudessa ei riitä tunnit kaikkeen mitä haluaisi tehdä. En ymmärrä kuinka sellaiset ihmiset pystyvät yhtään mihinkään, joilla on vielä enemmän teemistä kuin mulla :D Enkä nyt puhu välttämättä pakollisista tylsistä hommista vaan myös niistä kivoista jutuista. Just nyt olis tosi monta mukavaa juttua, jota voisin tehdä kun on puolitoista tuntia vapaa-aikaa mutta ääääh ei oo aikaa kaikkeen! Ja hitsit, taas eksyin facebookkiin. Kirottu facebook, aina se vie kaiken ajan, sekin.

Tänään vie aikaa myös hammaslääkärikäynti, joka on tällä erää viimeinen laatuaan. Onhan se jo yhdeksäs kerta! Joulukuun alussa aloitettiin ja tämän päivän jälkeen pitäis kaikki olla kunnossa kunnes sitten vuoden päästä tavataan taas. Toivottavasti silloin pärjätään vain pienellä pintaremontilla. Nyt kun on jouduttu tekemään jopa juurihoitoa.

Iltaisin koen nukahtamisvaikeuksia. Vaikeus on siinä, että nukahdan liian helposti :D Päivällä sitä aina suunnittelee että mitäs kivaa sitä sitten illalla puuhastelisi mutta kun on saanu lapsen nukkumaan, tiskit tiskattua ja muutenkin huushollin päivän jäljiltä järjestykseen on usein jo niin väsynyt että ei jaksa kuin koirat käyttää ulkona ja painua pehkuihin.

Noh, ehkä sitä jaksaa taas paremmin kun kevät tästä etenee ja valo lisääntyy. Nytkin on jo tosi valoisaa verrattuna pimeimpään aikaan.

Viisuenergiaa Islannin tämän vuoden euroviisuedustajan muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)