sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikon tapahtumia

Huh, kaikenlaista sitä on taas viikkoon mahtunut. Pitäis kirjottaa varmaan lapulle ylös että muistais kaiken. Viime viikonloppunakin tapahtui ainakin sellaista että käytiin E:n kanssa lauantaina Mjóddin nimisessä ostoskeskuksessa ostamassa mulle hienot punaiset nokian kumisaappaat :) Ne on ihanat, varsinkin kun olen jo muutaman kuukauden käppäillyt vuotavissa saappaissa. E oli hauskaa seuraa ja tykkäsi kun käytiin eläinkaupassa ja ruokakaupassa se sai lykkiä lasten ostoskärryjä. Toinen oli niin polleana :D Sunnuntaina käytiin mukavassa Vesturbærin uimalassa uimassa ja verestämässä muistoja. Se oli meidän "kotiuimala" kun asuttiin hetken aikaa Reykjavíkissa joskus kauan sitten. Se on tosi vanha uimala mutta sitä oli remontoitu sitten meidän viimekäynnin. Sinne oli tullut mm. kylmäallas, jossa vesi oli vain plus 8-12 asteista. Eihän se mitään avantovettä ole mutta ihan raikasta oli kun kävin siellä dippautumassa.

Maanantaista ei ole oikein mitään muistikuvaa mutta tiistaina oli Indin syntymäpäivä. Sitä ei juhlistettu mitenkään erityisesti koska koirilla oli mahat ihan kuralla siansorkista, joita olin lauantaina niille ostanut. Parin päivän jälkeen tein vielä niin typerästi että annoin niiden jyrsiä niitä hetken uudestaan ja taas niillä oli mahat ihan sekaisin. Nyt taidan vain heittää ne sorkat menemään. Keskiviikkona vietin päivän anopin kuskina. Anoppi sairastaa syöpää eikä voi nyt itse ajaa. Hän halusi viedä minut tutustumaan ja syömään sellaiseen syöpäsairaiden ja heidän omaistensa "toiminta keskukseen". Paikka oli ihan kiva ja ruoka (tarjolla aina vain kasvisruokaa) oli ihan tajuttoman hyvää. Sieltä mentiin meille hetkeksi ja E:tä hakemaan, minkä jälkeen vielä Jyskiin ja leipomoon kahville. Oli kivan touhukas päivä :)

Torstaina piti mennä anopin kanssa heti aamusta joogaan sinne syöpäkeskukseen mutta anoppi soitti ettei jaksakaan lähteä. Vietin sitten päivän kotosalla mutta E:n hoidon jälkeen käväistiin kaupungilla tsekkaamassa Laundromat cafe, missä olikin tosi hieno alue lapsille. Ei mikään halpa paikka kylläkään. Sitten käytiin taas yhdessä eläinkaupassa kun E:stä ja äidistä on niin kiva kattella eläimiä :) Perjantaina piti yllättäen lähteä viemään miehen veljeä hammaslääkäriin. Sieltä sitten kaupan, pikaruokapaikan, ja E:n hakemisen kautta anopin luo, jossa oltiinkin monta tuntia kunnes mies pääsi töistä ja tuli hakemaan meitä. Raskas päivä.

Lauantai valkeni talven pahimman myrskyn kourissa. Oli aika jännää ulkoiluttaa koiria kun tuulennopeus puuskissa oli lähemmän neljäkymmentä metriä sekunnissa. Mentiin kahville miehen siskon luo ja sen jälkeen haettiin ystäväpariskunta meille iltaa viettämään. Tilattiin pizzaa, kuunneltiin musiikkia, katottiin vähän lastenohjelmaa ennen E:n nukkumaanmenoa ja turistiin niitä näitä. Minä luovutin lähempänä yhtä, mikä on mulle tosi tosi tosi tosi myöhäinen nukkumaanmenoaika. E heräsi tietenkín jo seitsemältä :) Ja tänään, sunnuntaina, onkin ollut vaan melkoinen löhöpäivä. Miehellä krapulaa, mulla yleistä väsymystä ja E:llä vesirokko :/ Näppylät alkoivat ilmaantua jo eilen ja tänään on tullut vielä lisää. Kotipäivä siis huomenna hänellä tiedossa :) Sen verran tein että käväisin kaupassa ostamassa ruokatarpeita muutamaksi päiväksi ja samalla reissulla vein koirat pikaisesti rannalle juoksemaan.

Sen pituinen se :)

 Lunta, vettä, räntää, rakeita ja talven pahin myrsky. Tämä kuva ei kyllä ole sen pahimman myrskyn päivältä. Silloin E nukkui pitkän taivuttelun jälkeen sisällä.
 Ikkunalaudalla tapahtuu :)
 Kuskasin miehen veljen hammaslääkäriin ja häntä hakiessani otin muutaman kuvan hänen naapurustostaan.



 Ja muutaman kuvan Kópavogurissa, hammaslääkärin vastaanotossa odotellessa.



 Viikon tärkein tapahtuma oli tietenkin Indin 14-vuotis syntymäpäivä :)
Ja Even karvanlähtö on vihdoinkin ohi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)