Paketissa oli kaksi lintua, joista päätin käyttää vain rintafileet. Mukana ei ollut koipia eikä siipiä. Laitoin fileet pussiin marinoitumaan pilkotun valkosipulin, rouhitun mustapippurin, tuoreen oregano silpun(sattui olemaan) sekä oliiviöljyn kanssa. Fileet olivat aika pieniä ja ne saivat marinoitua ainakin viisi tuntia. Sitten paistoin niihin pannulla nopeasti väriä ja kypsensin uunissa kypsäksi. Kaadoin uuniastiaan vähän olutta ettei lihat kuivahtaisi. Uunistatulon jälkeen käärin lihat nesteineen vielä folioon ja annoin olla jonkun aikaa.
Mutta EI ollut hyvää! Ei ollenkaan ja suurin osa menikin koirille. Minä ja mies vain maistettiin ja appi söi peräti yhden fileen. Se maku on vain niin outo ettei sitä halunnut syödä maistamista enempää. Enkä edes maistanut mitään muita makuja kuin sen lihan oman maun. Lisäksi raaka liha haisi samalta kuin raaka pyöriäinen ja se sai minut ajattelemaan niitä pyöriäisen mahoja, joita kaivelin opparia varten. Ei herkullinen ajatus ollenkaan :D Ehkä siit voisi tykätä jos olisi lapsesta asti tottunut sellaista syömään. Mutta maistakaa toki jos sattuu eteen tulemaan :)
Eve herkuttelee lampaansarvella. Ostettiin ne Reykjavíkissa ollessa koiranruuan ja naksuttimen ohessa. Kyllä, ostin naksuttimen! Innostuin siitä vähän aikaa sitten kun näin you tubessa videoita eläimistä, joille on opetettu kaikenlaisia temppuja naksuttimen avulla. Ollaan nyt kokeiltu sitä Even kanssa parina päivänä ja meinataan käyttää sitä jatkossakin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)