torstai 24. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen Garðabærissa

Me lähdettiin extempore pääsiäiseksi anopin luo pääkaupunkiseudulle. Tajuttiin vain torstaina, että nyt olis oikeestaan aika hyvä sauma lähteä sinne kun etelänretki on ollut suunnitelmissa ja tunnin pakkaamisen jälkeen oli kamat, koirat ja lapsi saatu autoon. Matka sujui aika hyvin ottaen huomioon, että E oli kerennyt ottaa kotona jo ekat päikkärit, minkä takia nukkui kuuden tunnin matkasta vain noin puolitoista tuntia.

Anoppilassa oli mukavaa ja tällä kertaa aika rentouttavaakin koska kaikki paikat olivat kiinni joten hengattiin suurimmaksi osaksi vain kotosalla. Sää ei meitä oikein suosinut, sillä se vaihteli oikeasti kymmenen minuutin välein lumen, rännän, rakeiden, sateen ja auringonpaisteen välillä. Mutta ei meitä ole onneksi sokerista tehty :) Nukkuminen oli vähän niin ja näin reissun aikana, sillä E päätti että hänpä herääkin vastedes joka aamu kello kuusi. En oikein tajua mikä tässä mättää kun E herää niin aikaisin ja vaikuttaa silti väsyneeltä. Olen miettinyt toisten päikkäreiden poisjättämistä mutta tuntuu että niiden kanssakin E on kärttyinen suuremman osan ajasta.

Tässä vähän kuvia anoppilan asuinalueelta, lähinnä ihmisten kukkasista. Mies, E ja anoppi kävivät uimassa, enkä minä voinut mennä mukaan luomenpoistojen takia, joten otin kameran mukaan ja kävin sekopääilmaa uhmaten kuvailemassa. Eilen kävin otattamassa tikit pois mutta en kai vieläkään voi mennä uimaan.  







 Metsä!!
 Tuo "linnamainen" kompleksi on persidentin asunto Álftanesissä.
 Kópavogurin taloja räntäsateessa.









 Miehen sisko asuu tuolla lahden toisella puolella.


 Sunnuntain pääsiäisaterialla oli hyvää kanaa.
 Kanan kaverina juureksia, salaattia ja couscousia.
 Ainoat shoppailuni olivat tällä kertaa kolme pussia irtoteetä Söstrene Grenestä. Yksi samaa marjasekoitusta mitä viimeksikin, yksi tuota alla olevaa vihreää teetä appelsiinin ja sitruunan kuorilla sekä yksi pussi alinna olevaa mustaa teetä mangonpalasilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)