maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tjah

Öö tänään olis vähän niin kuin loma loppu paitsi että ei. Koululla olis kyllä kolme opinnnäyteseminaaria joita olis hirveän hyvä ja mielenkiintoista lähteä seuraamaan mutta kun ei vaan saa raahattua itseään "vaan" sen takia sinne Paraisille :) Tai no on täs aikaa viel kun ne on puolen päivän jälkeen, että jos vaikka ihmeitä kerkeis tapahtumaan heh. Niin ja nyt on sitten kevään ensimmäinen päivä jee! Eikös se niin ole että maalis-, huhti- ja toukokuu on kevätkuukausia? Ja sitten kesäkuun eka päivä on kesän ensimmäinen päivä :) Mies on aina ihan mun määritelmää vastaan, niillä on vaan kesän ensimmäinen päivä ja se on huhtikuun kolmas torstai. Silloin on kaikkea häppeninkiä ja muistaakseni vielä vapaapäiväkin. Lapset saa yleensä silloin jonkun isomman "kesälelun". No oli miten oli maaliskuu toi tullessaan plussakelit ja voi että tätä loskaa :/ Mutta kai se vaan niin on että jos haluaa ihanan talven jälkeen sen ihanan kevään ja kesän niin lumien on vaan johonkin kadottava.

Mutta tämän vuoden hiihtoloman saldo on tässä: paljon wowin pelaamista, kotona istumista, kaksi museota, koiranruokasäkin osto, yksi pulkkamäki, yksi teehetki kaverin kanssa, koirien ulkoilutusta... yksi satsi keksejä leivottu ja syöty :) Siinäpä kai se. Ai niin mä pesin vessan katon!

Ja nyt kun en muutakaan keksi niin laitan muutaman kuvan siitä pelistä :)





Tää on mun pääukkeli Welha druidi :) Noi toiset on enemmänki sivuprojekteja. Mies oli hankkinut mulle ton lohikäärmeen edellisyönä salaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)