perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kevättä ilmassa totisesti!

Oih mikä ilma tuolla onkaan! Olen istunut koirien kanssa omalla parvekkeella pelkässä pyjamassa, kutonut sukkaa ja hörppinyt teetä. Eilen kävin muutaman luokkakaverin houkuttelemana vähän iltaa istumassa Edisonissa. Oli hauskaa paitsi että menomatkalla meidät pysäytti poliisi :D Kuski ei ollut juonut tietenkään mutta autossa oli yksi ylimääräinen matkustaja ja huomauttivat vain siitä. Koulussa on ollut aika mukavaa tällä viikolla noiden uusien kurssien puitteissa. Eilen päästiin pitkästä aikaa kaivelemaan kaloja labrassa ja se on hirveän kivaa hommaa se. Tässä kurssissa perehdytään paremmin lajikohtaiseen iän määritykseen, joten kalasta riippuen otettiin talteen otoliitteja, suomuja, kiduskannen luita tai hartian lukkoluita. Varsinkin sagitta otoliittien kaivaminen on tosi mukavaa ja oon jo aika hyväkin siinä :) Alkuviikosta näin luokkakaverin kanssa peuroja koulutiellä. Yksi oli keskellä tietä kun tultiin auton kanssa mutta kerkesin saamaan kuvan vasta kun ne olivat jo kauempana pusikossa.




Tiistaina tein herkullista burgundin pataa ensimmäistä kertaa. Nappasin koulusta jonkun fazerin rakkaudesta ruokaan vihkosen ja tein siinä olleen reseptin mukaan. Ruokaan liittyy tämäkin linkki.

Tässä on erittäin ohutkärkiset pinsetit ja ruutanan lapillus otoliitti sekä siinä kiinni olevaa korvakäytävää. Otoliitit on kuuloluita kalan päässä.

Nuori kirjolohi :)

Ai niin! Indi täytti edellispäivänä yhdeksän vuotta ja Afrodita hiiri tänään kaksi vuotta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)