torstai 18. maaliskuuta 2010

Yet another weekend

Mulla tää viikonloppu on nykyään aika suhteellinen käsite :) Kolmen ja kahden päivän kouluviikot on yleisimpiä, viiden päivän viikkoja ei ole enää ollenkaan ollutkaan ja neljänkin on aika harvinaista. Maanantaina ja eilen olin koulussa ja tiistaina olin koko päivän yhdessä työaiheisessa kokouksessa, josta lisää joskus myöhemmin. Rakastan hitaita aamuja mutta aikaiset herätykset ei niinkään ole ongelma. Tänäänkin nousin ennen kahdeksaa ja käytin koirat ulkona. Melkein heti meidän talon edessä oli puolikas rusakko, jota varis innokkaasti nokki. Sanomattakin on selvää että koirat olis myös innokkaasti menneet sitä nokkimaan... Viime viikolla jalkakäytävällä taas tuli vastaan fasaanin kokonainen pää, jonka havaitsin sitten vasta kun se jo oli Even suussa. Mahtaakohan täällä joku harrastaa kaupunkimetsästystä vai oliskos se kettu?

Tänään ohjelmassa varmaankin kävelyretki postiin koska aamulla tuli paketin saapumisilmoitus. Islannista tuli meille paketti nimittäin ja sitä on jo odotettukin :) Ég bið spennt eftir pakkanum! Valittelen näitä koirakuvia mutta ei ole tähän hätään ollut muutakaan kuvattavaa :)





Oliskos ollut tiistaina vai maanantaina kun oli aika keväinen päivä. Koko päivän oli aika plussainen keli ja kävin koirien kanssa illalla erikseen lenkillä. Indi pääsi ensin metsään.



Indillä on tylsää kuvaustauolla :)





Ja sitten mentiin Even kanssa läheiselle teollisuusalueelle kävelemään... Noissa on jotain kiehtovaa noissa alueissa. Sellaista tekemisen makua ja niin moni saa palkkansa sieltä. Mutta kamalan ruman näköistä joissain paikoissa ja tuolla alueella on kaksi omakotitaloakin aivan keskellä teollisuustontteja ja romua. Päivällä siellä on paljon ihmisiä ja vilinää mutta noin illalla oli vähän spooky olo :) Sinne kun joku piilottaisi niin ei varmana löydettäis. Ilma oli kuitenkin mitä ihanin, linnut lauloi metikön reunassa ja taivas tummeni hitaasti.

lumenkaatopaikka

Lisää lunta menossa kaatopaikalle :)

A-katsastukselle plussaa myöhäisestä aukilosta ja erittäin kutsuvan näköisestä ja siististä ulkomuodosta :) Ei kyllä näy missään kuvassa.


Eve oli ihan viritettynä kuin vieteri siellä. Varmaan aika paljon kaikenlaista jyrsijää haistoi.

Pupukin nähtiin syömässä ruohoa.

Eve kattoo pupua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)