sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Eyjafjallajökull:in purkaus

Tulivuori Eyjafjallajökull jäätiköllä alkoi purkautumaan viime yönä mutta mitään yli dramaattista ei ole päässyt tapahtumaan. Sitä osattiin odottaa ja myös Katlan odotetaan purkautuvan lähi tulevaisuudessa.

Videossa näkyy se laava tosi hyvin puolen välin jälkeen mutta ei se muutenkaan pitkä ole.



Viikonloppu on mennyt ihan kivasti. Perjantaina haettiin se paketti postista ja samalla käytiin kaupassa. Posti on vähän kauempana niin että joutuu ottamaan kaksi eri bussia mutta se oli ihan kiva reissu kuitenkin :) Illalla mentiin T:n ja L:n luo istumaan iltaa muutaman muun kanssa ja oli oikein mukavaa. Kutsuinkin heti kaikki meille ensi viikonoppuna eh. Lauantai meni krapuloidessa mutta tänään olen ollut oikein ahkera ja vaihtanut asunnon tekstiilit keväisempään lookkiin. Kävin läpi vaatteita ja sekalaista roinaa, joista osan heitän pois ja osan pakkasin kellariin meneväksi. Tulee hyvä fiilis kun saa heittää juttuja pois heh :)

Tein vauvasukan :) Tein yhden parin tavallisiakin sukkia mutta niisä tuli vähän oudot mutta nyt oon hiffannut mikä meni metsään.

Parina päivänä syötiin katkarapu wokkia ja naan leipää. Ostin Pirkan korianteri-chili katkarapuja, jotka olikin hyviä ja vähän isompia kuin ne tavalliset pienet.


Ja sitten tein jonkin sortin ananas tiikerikakkua mutta siitä ei tullut oikein hyvää. Vähän kuivaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)