lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusivuosi

Vuodet ne vain vierii. Kohta on jo 2020! Ihan hurjaa... Mutta minkäs sille mahtaa. Nautitaan näistä mitkä saadaan elää :) Meillä oli ihan mukava vuodenvaihde. Ei mikään ihmeellinen mutta ainakin E:lle varsin tapahtumarikas. Tyttö näki paljon raketteja, ison kokon ja sai polttaa yhden todella ison sädetikun ihan itse. Ilma oli aika kylmä ja ajoittain satoi lunta mutta nähtiin silti paljon raketteja ja puolenyönaikaan oli sellainen sotatannerolo kun joka puolella paukuteltiin taukoamatta. Ei ollakaan ennen oltu täällä Reykjavíkissa uutenavuotena. Mutta kyllä Húsavíkissa ja Akureyrissa on myös osattu raketteja ampua. Minä olin tosin jo siinä vaiheessa sängyssä. Alkuiltaa oltiin vietetty miehen perheen kesken miehen siskon luona Garðabærissa, missä käytiin katsomassa sitä kokkoa ja Garðabærin kaupungin ilotulitusnäytöstä. Ruuaksi meille tarjoiltiin miehen siskonmiehen ampumaa hanhea ja lisukkeita. Hanhi on aina hyvää, vaikka paremmalta se maistuisi punaviinin kanssa.

Eilen uudenvuodepäivänä me saatiin yövieraita ihan Suomesta asti kun kummitytön isä ja sisko tulivat meille ennen matkan jatkumista Akureyriin. He aikovat viettää kevään siellä ja myös muu perhe liittyy loppuajaksi heidän seuraansa. Olisi tosi kivaa päästä heitä sinne katsomaan jossain välissä. Saatiin tuliaisiksi suomiherkkuja ja oli kaikin puolin oikein mukavaa :)

Koirat pääsivät pienelle rantapyörähdykselle uudenvuodenaattona eivätkä välittäneet raketeista yhtään. Kotona sisällä ja ulkona hihnassa ovat kyllä niitä pelänneet ja paukuttelu vaan jatkuu.
 Kaktus avasi pienen vaatimattoman kukkansa :)

 E sai Suomenisovanhemmilta kiovja palapelejä joululahjaksi.


Miehen sisko asuu tässä talossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)