lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulu

Viimeksi kirjoittelin että E:lle nousi kuume ja siitä alkoi sitten meidän kaikkien sairastelu, joka ei ole oikein vieläkään ottanut laantuakseen. Olin jopa yhden päivän pois työharjoittelusta, vaikka useampikin sairaspäivä olisi ehkä ollut viisaampaa ottaa. Sairastelujen ja kurssin takia jouluvalmistelut jäivät tosi myöhään mutta sain suurinpiirtein kaiken tehtyä minkä halusinkin. Kolmessa päivässä syntyi porkkana- ja lanttulaatikot, taateli- ja hedelmäkuivakakut, karjalanpiirakat ja jauhelihapasteijat. Piparitalon palaset ostettiin ihan vaan Ikeasta eikä tavallisia pipareita leivottu ollenkaan.

Kurssilta "valmistuin" erinomaisen palautteen kera, niin islannintunneilta kuin työharjoittelustakin. Sellaisten papereiden kanssa on mukava lähteä taas uudella innolla työnhakuun kun sen aika koittaa. Nyt tämä mama meinaa ottaa ihan vaan rennosti ennen kuin bebe numero kaksi saapuu sekoittamaan jo muutenkin aika sekavaa elämäämme. Eihän tässä olekaan kuin semmoiset viisi viikkoa laskettuun aikaan.



 Jotta kevät ei ihan unohtuisi mielestä, olen jo saanut yhden siemenluettelon postista ja anopin uudesta kämpästä nappaamani kaktus tekee nuppuja. Jännää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)