maanantai 25. tammikuuta 2016

Juttuja

 Heissulivei! Täällä edelleen, yhtenä kappaleena :) Viikkoa vaille laskettua aikaa mennään. Ei stressiä! Ihan oikeasti ei ole stressiä. Sänky on kasattu, vaatteet kaivettu säilöstä, vaipanvaihtotuotteet hankittu ja muulla ei niin väliä olekaan. Siinä se pieni käärö pärjää yllättävän vähällä. Isosiskolle voisi hankkia jonkun "isosiskolahjan", jonka voisi sitten pikkuveljen puolesta sille antaa kun veli on tullut maailmaan. Nimikin on jo aikaa sitten päätetty mutta ennen nimijuhlaa sitä ei kerrota.

Vaavi ei ole kiinnitttyny mutta oleilee sentään pää alaspäin. Liikkuminen on edelleen helppoa mutta kykkiminen ja kumartelu mahan kanssa tietenkin vähän hankalaa. Muuten voin kyllä tosi hyvin. Olen super onnekas. E oli taas viimeviikolla kolme päivää kotona flunssan takia mutta itse en ole mitään saanut. Nytkin se raukka vielä yskii ja on vähän räkäinen mutta tylsistyy täällä kotona niin kauheasti että pakko antaa mennä hoitoon. Minusta on kuitenkin kivaa että E:n ryhmä ei mene ulos jos on kovin huono sää niin E:kään ei siellä rasitu turhaan. Ärsyttää katsella päiväkotilapsia palelemassa ja kinumassa takaisin sisään vain sen takia että joku on päättänyt että tänään ollaan puolitoista tuntia ulkona ja piste. Olen siis ihan jokasään ulkoilemisen kannalla mutta ulkoilen huonolla säällä lapseni kanssa mielellään ihan itse. Silloin joku ainakin kuuntelee E:tä kun se sanoo että on kylmä.

Sillä on kyllä ihan hyvät vaatteet mutta en aina oikein luota siihen että ne puetaan sille oikein tai että sen hanskojen kastumista seurataan kunnolla. Se saattaa ne itekin ottaa pois eikä kukaan välttämättä ole heti sitä huomaamassa. Sillä esimerkiksi on sellaiset ulkosaappaat, jotka toimisivat parhaiten pelkällä villasukalla eikä tavallinen sukka+villasukka yhdistelmällä tai että merinovillainen pitkähihainen kerrastopaita kuuluu lähelle ihoa fleecepaidan alle eikä aluspaidan+tavallisen pitkähihaisen paidan päälle. En usko että ne siellä hirvesti jaksavat riisua ja pukea "ylimäräistä" vaan laittavat vaan tavallisten sisävaatteiden päälle kaiken.

Mutta sellaista. Kohta hakemaan tytteliä :)

Eve ulkoilun jälkeen odottamassa lupaa liikkua :P
 Hiuksia alkaa jo olla ihan kivasti.
 Äiti oli ollut kiltti ja sai joulupukilta värityskirjan :)


 Viimeviikonlopun rantailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)