keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Hyvin mahtuu :)

Mitään varsinaista pesänrakennusvimmaa ei ole tullut mutta pitäähän sitä nyt vähän laittaa paikkoja valmiiks uutta perheenjäsentä varten. Päätin loppujen lopuksi pestä kaikki vauvanvaatteetkin, vaikka ensin ajattelin ettei niitä nyt parin vuoden sisälläsäilyttämisen jälkeen tarvitsisi pestä. Oli niissä kuitenkin vähän sellaista säilyttämisen hajua. Nyt pitäisi enää ihan pari juttua ostaa ja keittää tutit ja pullot varmuuden vuoksi (mitäs muutakaan tässä tekisi :D) niin sitten en tiedä mitä enää olisi jäljellä. Ai niin, turvakaukaloa edelleen odotellaan vakuutusyhtiöltä. Se toivottavasti saapuu pian.

Pinnasänky tuotiin takaisin makuuhuoneeseen viikonloppuna ja eilen vaihdettiin lastensänkyjen paikkaa kun E nukkui ennen tuolla kulmassa. Hyvin meni yö vaikka sänky olikin vähän eri paikassa. Parina edellisenä yönä kun oli jotain ihme sekoilumeininkiä muutamaan otteeseen. Meidän makuuhuone on ehdottomasti nukkumista ja tavaroiden säilyttämistä varten eikä mikään sisustuksellinen helmi. Se on se huone minne tuupataan takit kun vieraita tulee ja laitetaan ovi kiinni :D Iltaisin koitan kuitenkin laittaa sen järjestykseen koska uskon että sekainen nukkumisympäristö haittaa unenlaatua/nukahtamista. Vaatteita saa lojua vain yhdellä tuolilla ja peitot laitan ojennukseen viimeistään E:n mennessä nukkumaan. Jostain olen kuullut että se on hygieenisempää olla petaamatta petiä tms. :)

Yksi hylly pitäisi laittaa seinälle ja tuo kukkavalo myös asentaa ihan kunnolla seinään. Silityslauta on anopin ja ihan turhake, joka joutaisi jonnekin piiloon. Silitän ehkä kerran vuodessa ja hyvin säilytään hengissä. Oikeaa kattovalaisinta ja seinien maalaamista voisi harkita kun lapset ovat isompia, jos tässä vielä asutaan. Eilen totesin miehelle että kyllä tuonne vielä kolmaskin lapsi mahtuisi nukkumaan kun E:n sänky on kerrossängyn alasänky ja yläsänky on meillä varastossa. Saatiin se ilmatteeksi yhdestä meidän Akureyrin vuokrakämpästä kun muutettiin pois. Ne oli koirilla peteinä mutta nyt ihan ihmiskäytössä kun tilaa ei tuollaisille koirapedeille ole. Että siis jos meillä ihan naksahtaa ja kolmaskin lapsi tähän minimaaliseen asuntoon putkahtaa niin E ja pikkuveli vaan kerrossänkyyn ja uusi vauva tuohon pinnikseen :D Tuo valkoinen kaappi ostettiin nyt uutena ja siellä majailee vähän mun henkarivaatteita, vauvanvaatteet, imuri ja pyykkikori.

Että tällainen "sisustus" päivitys tällä kertaa :D  







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)