perjantai 30. lokakuuta 2009

Lunta!

Viikon ohjelmaa: elukoiden hoitoa, tilastotieteen rästissä olevia tehtäviä, autolla ajoa, kipeilyä. Eli ei mitään maata mullistavaa tosiaankaan. Ja ai niin, taas sain koulussa kuulla että mun blogi oli bongattu netistä! En oikeen tiedä mitä mieltä olen tästä että monet käy ilmeisesti täällä mutta tiedän ehkä murto-osasta kun kukaan ei jätä terveisiä tuonne kommenttilootaan!! :) Ja sekin vielä mietityttää että ihan kiva kun ihmiset saa ehkä jotain tietoa meidän koulusta ja opinnoista täältä mutta muistakaa että tää on mun henk. koht. blogi, jossa kirjotan mitä mieleen sattuu ja kaikki on mun omia ajatuksia ja mielipiteitä asioista. Niin ja kun suurin osa jutuista on vielä ihan jotain muuta kuin kouluun liityvää. Pitäisköhän tehdä toinen blogi pelkille koulujutuille? Semmonen rinnakkaisjuttu :) Sillä lailla vois hyvin eriyttää opiskeluun ja muuhun elämään liittyvät asiat. Hmmm ehkäpä teenkin niin :)

Eilen oli shoppauspäivä ja electroni vinkui. Käytiin Ikeassa ostamassa olohuoneeseen uus matto taas jälleen kerran ja tietty sieltä tarttui mukaan kaikkea muutakin sälää lähinnä keittiöön. Hirveästi pitää hillitä itseään siellä kun ei vaan voi varustaa itseään nyt hirveällä tavaramäärällä jos mahdollisesti reilun vuoden päästä pitäis johonkin ulkomaille muuttaa niiden kamojen kanssa. Sitten käytiin Plantagenissa ostamassa iso säkki multaa ja vähän ruukkuja. Himoitsin kaikkia jännejä kasveja sieltä mutta niidenkin kanssa sama juttu kuin muidenkin tavaroiden. Vanhoistakin pitää kohta päästä eroon :/ Sen jälkeen mentiin Skanssiin käppäilemään lähinnä muuten vain kun autolla pääsee kerrankin. Ajettiin ihan ylimpään kerrokseen parkkitalon katolle, jossa oli vain yksi auto meidän lisäksi :) Siellä käytiin subwaylla, kirjakaupassa ja bodyshopissa, josta lähti mukaan hyvän oloinen merilevä kasvovoide. En oo piiiitkään aikaan ostanut itselleni mitään tommosia hoitotuotteita ja nyt perhana ostin!

Ulkona sataa lunta! :) Kohta menen siivoamaan koiratarhoja ja Lumenen karsinan myös kun vielä näkee jotain. Illalla pitäis kokkailla hyvää ja hakea pikkuveli Oripäästä. Me vietiin se sinne jo kymmeneksi aamulla ja käytiin Loimaalla kaupassa. Ihan hauskaa maaseutumatkailua :) Alla kuvia parin päivän takaiselta kävelyltä, Dargon 14 vuotta ja Pimun 1 vuotta, kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)