sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Pizza lauantai

Eilen oli pizzapäivä meillä ja tuli kauhean hyvää. Kummallakin oli oma puoli täytettävänä ja täytyy sanoa että meidän puolet oli ihan eri planeetoilta mutta samaa pizzaa kuitenkin :) Mulle tuli punasipulia, herkkusieniä, oliiveja, pestoa, salamia, uunikuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa. Miehellä oli tuplajuusto, kinkku, ananas, salami, jalapeno, sieni, sipuli versio.

Onnistuin eilen tekemään jopa yhden tilastotieteen koulutehtävän, josta olin aika tyytyväinen. Sen lisäksi tuli touhuttua ihan muita vähemmän tärkeämpiä juttuja, kuten ripustettua semmoiset tähtivalot olohuoneeseen. Ne on enemmänkin koristevalot mun mielestä kuin joulu valot, joten annoin itselleni luvan laittaa ne jo nyt. Ja alkaahan olla aika pimeääkin ulkona niin sisällä on kiva pitää tuommoisia valoja. Täytyis vielä hakea tädiltä mun tilaamat partyliten kynttilät niin alkaa olla talvitunnelma kohdillaan :)

Indikin sai eilen jotain uutta, nimittäin hienot uudet punaiset talutusvaljaat. Kyllä nyt kelpaa taas tallustella pihalla ja ne heijastaa myös. Indillä oli samanlaiset mutta mustat ja ne kesti varmaankin valehtelematta viisi vuotta. Ja siis ne on ihan tavalliset marketin valjaat, jotka maksoi 13,90. Evellä on nahkaiset valjaat, jotka on ostettu eläinkaupasta neljällä kympillä. Okei ne on edelleen ehjät mutta en ole niitä käyttänyt pitkiin aikoihin kun ne on nykyisin liian pienet sille ja se vetää ihan tarpeeksi ilman valjaitakin... Vähän turha ostos siis kun niitä ei voi edes säätää!



Even piti mannekiinata Indin uusia valjaita mutta Eve ei ollutkaan ihan yhteistyökykyisellä tuulella...


Noh ainakin loistaa :)

No niin uhri on ahdistettu nurkkaan!

Tämmöistä säätä täällä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)