maanantai 28. huhtikuuta 2008

Haikeeta...

Kohta se on ohi. Keskiviikkona viimeinen työyö edessä ja kohta jo mennään Húsavíkiin ja sitten Suomeen. Ihmeellistä miten nopeesti aika on mennyt, miten mä selvisinkään töistä ja miten haikeeta on että ne loppuu ja en näe niitä ihmisiä enää. Ei enää törkeän suoria ehdotuksia sänkypuuhista tai kauheeta huutamista päin naamaa miten huonosti mä teen työni :) Mutta kyllä sitä vaan jää kaipaamaan vaikka kamalaa se olikin aika ajoin. Mies sanoi mulle aikasemmin että monet jotka lopettaa baarihommat jää kaipaamaan sitä. Tää on kuin huume, tekee hallaa mut siit saa kauhean boostin :D

Tänään on vappuchat kotikokissa ja joku nainen tulee katsomaan asuntoa. Se on aina ärsyttävää vuokra-asunnoissa et sit tulee niitä asunnon katsojia. Täytyy siis laittaa kämppä kuntoon. Ruuaksi meillä on herkullisen näköisiä naudan filepihvejä pippurilla. Käytiin eri kaupassa lauantaina ja sieltä löytyi semmosia. Tähän laitan mukaan muutaman kuvan mitkä mä otin lauantai aamuna kun kävelin töistä kotiin. Reykjavík kevätaamuna kello vähän vaille kahdeksan ja muutaman muunkin.

Olenko edes kertonut että me hankittiin hiiri?? Pieni ihana hiirutyttö nimeltään Mona Lisa :) Mona matkusta meidän kanssa takaisin Suomeen. Ekassa kuvassa näkyy sen häkki.

Seuraavat kuvat otin yks aamu töistä tullessa. Kovin on jo valoisaa ja keväistä.







Ja lisätty vielä Húsavíkista muutama kuva ennen Suomeen paluuta.




Tässä on se uimapalju, mistä mainitsin jo heti ekassa Islannin postauksessani.

Ja sitten ikkunakollaasi :) Olen ottanut kuvia olohuoneen ikkunasta kaikenlaisilla ilmoilla. Välillä vuoret näkyvät ja välillä ei, heh.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)