lauantai 5. huhtikuuta 2008

Niskat jumissa

Öhöm köhöm öhö köh köh, tolta mä kuulostan tällä hetkellä :) Joku ihmeen kurkkuhommeli menossa mut muuten on ihan terve olo. Paitsi että joka aamu on kuin bussin alle jäänyt olo kun kaikki paikat on ihan jumissa.

Eilen oltiin pitkästä aikaa vähän "ulkona". Mentiin G:n ja K:n luo iltaa viettämään. Sinne tuli kans joku R, miehen ja G:n tuttu Húsavíkista. K oli nukkumassa koko illan kun sillä oli joku sokerivajaus (diabeetikko) ja mäkin nukahdin loppuillasta. Just sillon kun K heräsi. Ihan kiva ilta oli ja tuli vaan muutama sidukka juotua niin aamukin on aika kiva :) Pitäis kohta mennä miehen kanssa hakemaan auto niiden pihasta kun ajettiin illalla sinne muttei tietenkään ajettu takaisin. Eilen päivällä mä kävin kävelyllä hautausmaalla ja lintuja katselemassa. Se hautausmaa on kyllä tosi kaunis, ihan kuin joku satumetsä. Avasin myös kevätkauden jättämällä takin kotiin ja mulla oli päällä jouluna saatu toppaliivi. Mut oli ihan pirun kylmä kun vähänkin tuuli :D Se vaan näyttää niin ihanan lämpimältä tuolla ulkona. Linnuilla oli kans kevättä rinnassa siellä lammella. Osa tappeli ja osa harjoitti parin muodostusta, mikä oli hirmu söpöä kun ne vääntelee kaulojaan samaan tahtiin ja semmosta :)

Tänään olis töitä illalla tiedossa ja maanantaina pitäis saada kahden kuukauden palkka käteen. Mielenkiinnolla odotamme millasen summan sieltä saa... Pitäis myös alkaa keräämään rohkeutta koska mun pitää ilmottaa pomolle että ollaan palaamassa Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)