lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kesätouhuja

Täällä ollaan. Käväistiin Húsavíkissa ja kotosalla ollaan nautittu kesälomasta kovasti ulkoillen. Terassikin sai tänään uuden lakkapinnan ja on nyt kovasti edustavan näköinen. Jotain mukavaa puuhaa voisi keksiä vielä tälle alkavalla viimeiselle lomaviikolle. Kaikenlaista tylsää hommaa sille jo kyllä onkin tiedossa. Muun muassa äitiysloman loppuminen :S Täällä on äideille vain 6 kk maksettua äitiyslomaa ja isille 3 kk. Mies ei kuitenkaan meinaa heti ottaa omiaan kun mulla ei ole vielä työtä mihin palata. Jos ja kun? joku työ löytyy niin mies ottaa sitten omat kuukautensa ettei I:n tarvitsisi mennä ihan hirveän pienenä hoitoon. Enkä itse olisi kyllä missään nimessä valmis olemaan täysiä työpäiviä erossa vauvasta, joka on vielä lähes kokonaan rintaruokinnassa. E oli seitsemän kuukautinen kun aloitin osa-aikatyöt huoltoasemalla ja se sujui tosi kivasti. Mies oli silloin kuitenkin työtön ja tottunut hoitamaan E:tä enemmän kuin nyt työssäkäyvänä I:tä. I on kyllä melkoinen äidinpoika mutta Húsavíkissa ollessa siihenkin asiaan tuli paljon edistystä.

Ennen pohjoisen matkaa käväistiin kälyn ja hänen lapsiensa kanssa kotieläinpihassa. Käytiin samaisessa paikassa viimekesänäkin ja hyvin samanlainen meininki oli nyt, paitsi että saatiin olla yksin iso osa ajasta. Lapset pääsivät ratsastamaan, kukin pari rinkiä, ja E meni oikein hienosti. Onhan se jo aika tottunut ratsastaja ;) 

Palailen Húsavíkin reissuun vähän myöhemmin. Nyt meinaan vähän kattella CV:tä ja sitten nukkumaan. I on muuttunut yönsä erittäin hyvin nukkuvasta vauvasta monen monituista kertaa yössä heräileväksi vauvaksi.

I on eläimistä jo aika innostunut ja mielellään nappaa kiinni ja vähän maistaa jos saa :D
 E piteli ihastuksissaan pieniä kaninpoikasia sylissä.
 Vähän surkea naali.

 Äitikin tykkäs kaneista ja lupasi itselleen hankkia sellaisen kunhan koirista aika jättää,
 On meillä noita koti-eläimiä täällä kotonakin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)