maanantai 18. heinäkuuta 2016

Häämatkalla :)

Tehtiin siis matka häihin. Yhden yön telttailu- ja hääjuhlareissu viisikuukautisen vauvan kanssa on ihan mahdollinen mutta tarpeellisuudeltaan vähän kyseenalainen. Meni kuitenkin ihan ok ja ainakin nukuttiin kaikki paremmin kuin viime kesän hyisellä telttaretkellä E:n kanssa. Telttavaunu heilui ja rymisi tuulessa koko yön ja beibi luuli varmaan olevansa liikkuvissa vaunuissa tai jotain :D

 Menomatkalla oli kivan puolipilvistä ja maisemat tutut samat kauniit.


 Lähestytään tunnelia, joka menee tuon vuonon ali tuonne toiselle rannalle. Pituutta sillä on kuusi kilometriä ja on nimeltään Hvalfjarðargöng.
 Tämäkin oli jotenkin todella kaunis maisema mutta ei tule ollenkaan oikeuksiinsa näissä autokuvissa.
 Näistä puuttuu sellainen syvyysvaikutelma.


 Tässä on tultu jo vihkimispaikalle tai oikeastaan tässä on lähdetty kävelemään sinne päin ja olen pysähtynyt ottamaan kuvan tulosuunnasta.
 Käveltiin jonkun matkaa ja laskeuduttiin Paradísarlaut nimiselle kauniille lätäkölle, jonka äärellä humanitäärinen vihkiminen tapahtui.

 Sitten jatkettiin matkaa Hvammstangi nimiseen kylään, jossa itse hääjuhlaa vietettiin. Tämä kuvan on otettu leirintäalueelta lähdön hetkellä mutta tullessa oli kova tuuli ja sateista. Sitä telttavaunua on ihan karsean veemäistä pystyttää tuulessa ja sateessa, varsinkin kun toisen meistä piti yrittää lepytellä olosuhteista hermostunutta vauvaa. Saatiin jotenkin kuitenkin teltta pystyn ja vaihdettiin äkkiä juhlavaatteet päälle ja huristeltiin juhlapaikalle. Juhlat ol iihan ok, ruoka meksikolaista ja koronaa olisi ollut tarjolla mielin määrin. Vauvan kanssa ei kuitenkaan missään kosteissa merkeissä juhlittu ja takaisin teltalla oltiin jo ennen puoltayötä. Meillä oli rattaat mukana, joissa pikkumies nukkui jo sitä ennen. Melu oli kuitenkin niin kova ettei se oikein saanut nukutuksi ilman heräämisiä. Sää oli todella kylmä ja ajettiinkin auto lämpimäksi ennen teltalle menoa. Siinä sitä kierrettiin pikkuista kylää keskellä kesäyötä ja olin ihan tyytyväinen :)
 Alueen vieressä virtaa pieni joki, josta sai kätevästi koirille juomavedet. Niin, nekin oli mukana...
 Meidän residenssi.
 Leirintäalueen vieressä sijaitseva kirkko, johon tutustuttiin lähemmin kun leireiltiin tuolla kesällä 2012.
Pitihän sitä ottaa jalkapallokentästäkn kuva kaiken sen EM-humun jälkeen.
 Ne koirat ja tuo kolmas nelijalkainen :)
 Hvammstangi on tosi söpö ja olisin saanut sieltä vaikka mitä kivoja kuvia mutta nykyisessä elämässäni kaikki vaan menee kuvausharrasteluni edelle. Tämän talosöpöläisen kohdalla oli kuitenkin pakko huutaa että seis!! :D Mahdollisille turisteille tiedoksi, että tuo leirintäalue on hyvä ja ilmainen ja Hvammstangi sijaitsee Vatnsnes niemellä, joka on todella kaunis ja tutustumisen arvoinen kaikenlaisine nähtävyyksineen, joista laitoin kuvia silloin kesällä 2012
 Siten lähdettiin kotiinpäin.
 Ylängöllä lirisee jos jonkinlaista puroa ja minivesiputousta.


 Tienvarsilampaita.



 Tässä on tällanen paikka, joka varmasti haluisi, että minä muuttaisin sinne.
 Tienvarsilehmiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)