lauantai 8. elokuuta 2015

Harmaa päivä

Onpas kivaa kun on pitkästä aikaa ihan kunnolla harmaata ja pisaroitakin vähän ripsottelee taivaalta. Tulee heti jotenkin kotoisa olo, eikä pöly ja koirankarvat näy lattioilla :) Illalla vois poltella kynttilöitä kun on varmaan mukavan pimeää. Minusta yöllä ja illalla saa olla pimeää, vaikka onhan se yötön yö hieno jossain mökillä kavereiden kanssa yön pikkutunneille valvoessa. Mutta muuten toivotan selkeän eron yölle ja päivälle erittäin tervetulleeksi. Kunnes se taas kääntyy niinpäin ettei päivää ole juuri ollenkaan huoh. Mietin tässä juuri että jouluhan se kohta on taas :D Kahden kuukauden päästä täällä on kovasti jo jouluvaloja ihmisillä ja kaupoissakin alkaa näkyä punaista. Itse laittelen joulujuttuja vasta marraskuun lopulla ja loput sitten pikkujouluna. Ja eihän mun hienot patioistutuksetkaan ole vielä kukkineet! Ei vielä voi tulla syksy :D Mulla on ulkona lähinnä krasseja, joku vielä aukeamaton kukka ja toinen erilainen, joulukuusta muistuttava salaatti, minttu ja thai basilika.

 Salaatti puhkeaa kukkaan kohta. Tämä on kaupasta ostettu ruukkusalaatti, jonka istutin jo toukokuussa ja monesti olen siitä lehtiä ottanut. Siinä oli toinenkin varsi mutta se ei kasvanut noin hienosti pystyyn niin se sai kenkää :)
 Eveläinen katsoo E:n murojensyöntiä tarkkaavaisena. Koirat ei oikeestaan saisi edes olla tällä matolla mutta olkoon nyt...
 E jakeli Evelle hellyydenosoituksia ja sain niistä monta kivaa yhteiskuvaa.
 Edellispäivänä tein anopin vierailua varten marjapiirakkaa pakastemarjoista. Käytin tätä reseptiä. Hyvää oli vaikka oishan se nyt ihan eri tuoreista marjoista. Se verran tuunasin, että laitoin täytteeseen mukaan valkosuklaa "pisaroita".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)