lauantai 23. elokuuta 2014

Kissankulma ja pation alivuokralaiset


Kissankulma, Kissala, Kissamäki tai vaikka Kissavainen. Mikä tahansa noista sopisi tämän meidän
uuden kotilähiön nimeksi. Niitä on kaikkialla! Joka paikassa ja niiden määrä on huikea. Ne tulevat kaikissa väreissä, turkinlaaduissa ja luonteenpiirteissä, omaa varjoaan säikähtävistä aina hullunrohkeiksi kamikazemirreiksi asti. Ison ja aidatun, mutta liian matala-aitaisen pation sekä kahden kissalahtaajan omistajana toivoisin tietenkin ettei näin olisi. Olisi kivaa että koirat voisivat kulkea sisään ja ulos oman mielensä mukaan mutta nyt ne joutuvat olemaan patiolla kiinni ellei joku ole siellä niiden kanssa. Kävelylenkeillä saa myöskin pitää varansa ja hihnat tiukasti käsissä ettei satu onnettomuuksia. Puskissa lymyävät viirusilmät kun ei aina tajua pitää turvallista etäisyyttä koiriin. Onhan ne kissat kivojakin ja E:n kanssa niitä moikkaillaan kun ulkona niihin törmätään. Tänäänkin oli aamulla kolme kappaletta kissoja samaan aikaan samassa paikassa meitä moikkaamassa.
 
Kissoista huolimatta Kissankulma vaikuttaa ihan asumiskelpoiselta. Palveluja löytyy tosi hyvin läheltä isoja kauppoja ja terveyskeskusta myöden. Ruokapaikkoja, apteekkeja, hammaslääkäriä, pianokoulua, lentäjäkoulua.... you name it, Kissankulma has it :P Täällä on myös loistavat kevyenliikenteenväylät, joita pitkin on kiva käppäillä koirien ja lapsen kanssa. Kävelyteitä menee ristiin rastiin joka suuntaan ettei tarvitse joka päivä samaa reittiä valita. Talotkin on ihan sulosia pienkerrostaloja ja rivitaloja. Tämä meidänkin on kaksikerroksinen kerrostalo. Lapsille löytyy leikkipaikkoja joka talon pihasta ja päiväkoteja ja kouluja on monia. Vehreääkin täällä on ja viinimarjapensaita kasvaa paljon, mustia ja punaisia molempia. Minusta on kivaa kun saa poimia aina välillä muutaman marjan suuhun ja E:kin tykkää niistä, punaisista.

Ainut asia mikä mua vähän täällä kammoksuttaa on ihmiset :D Hirveästi perheellisiä ja musta jotenkin tuntuu ahdistavalta että meidänkin pitää nyt sitten sopia sellaiseen lähiövanhempi muottiin. En halua olla oikeestaan missään tekemisissä näiden ihmisten kanssa. Erakko mikä erakko.

Ja tässä näit alivuokralaisia :) Kuvia on viisi ja kaksi viimeisintä ei ehkä sovi hämähäkkikammoisille. Tai eipä taida nuo muutkaan oikeen sopia :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)