tiistai 13. toukokuuta 2014

Tämmöstäpä täällä

Kovin harmaata ja välillä satelee lunta, joka ei jää onneksi maahan tässä meidän korkeudella. Tuntuu syksyltä, silloin kun ensimmäiset lumet tulevat. Aloin jo tunnelmoimaan syksyä vaikka kesäkään ei ole vielä alkanut :) Että minä rakastan vuodenaikoja. Jokaisessa niistä on omat hyvät puolensa. Olisi niin tylsää elää ikuisen kesän tai talven maassa. Vaikka puutarhuri minussa soisi kesien olevan vähän lämpimämpiä ja vähän pidempiä.

Herättiin taas kuudelta niin kuin joka aamu nykyään. Ja kaikki samassa sängyssä... Joo, tähän on tultu. Nyt kun E on niin iso, ettei tarvitse pelätä hänen jäävän meidän alle, löytyy hän useammin ja useammin meidän sängystä nukkumasta. Nukutan hänet meidän sänkyyn ja kömmin itsekin parin tunnin päästä siihen hänen viereensä nukkumaan. Sitten tulee mies nukkumaan joskus myöhään ja siinä vaiheessa yleensä siirretään E omaan sänkyynsä. Paitsi silloin kun minä en herää miehen tuloon ja mies ei raaski häiritä. Ja kun imetän edelleen öisin niin useasti E jää imetyksen jälkeen siihen viereen nukkumaan koska minäkin nukahdan uudestaan ennen kuin kerkeän siirtää hänet takaisin pinnasänkyyn.

Aamu meni kaikenlaisten pienten juttujen parissa. Leikittiin vähän leluilla, tein vatsa- ja selkälihasliikkeitä, otin kuvia E:stä, vaihdettiin vaippa pariin kertaan, E kakkasi pottaan!!, tyhjensin astianpesukoneen, E tiputti taimirasian lattialle ja jouduin sen sotkun siivoamaan, söin muroja, syötin E:lle puuroa, pestiin kädet ja naama, imetin taas E:n, laitettiin rasvaa naamaan, puettiin ja E meni päikkäreille, otin ulkona muutaman kuvan, ulkoilutin koirat pihalla, söin pähkinäpiirakkaa ja jäätelöä, tyhjensin kuvat kamerasta koneelle ja kävin ne läpi ja nyt olen sitten kirjoittanut tätä.





Tämä oli muuten hyvää jätskin kanssa. Kinuskikissa.fi:stä löysin reseptin.





4 kommenttia:

  1. Ihana kostean näköistä siellä. Kärvistelen täällä koivun siitepölyn kanssa ja katson kaihoten noita kuvia. Kyllä kelpaisi raikas Islannin ilma nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat mun sympatiat. Itekin siitepölyongelmaisena tiiän miten veemäistä se on. Tääl ei oo kyl ollenaan ollu sitä ongelmaa :D Taitaa toi tuuli viedä ne vähätkin siitepölyt mennessään.

      Poista
    2. Minä oon niin herkkä, että sain oireita jopa Fosshóllin ainoasta pikku vaivaiskoivusta. Se kyllä pölytti vasta kesäkuussa. Teki mieli kaataa koko puu ;)

      Poista
    3. Oho, no sitte oot kyllä super herkkä :D Oiskohan se toiminu et oisit suihkuttanu sen litimäräks jollain puutarhaletkulla? :P

      Poista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)