maanantai 1. syyskuuta 2014

7 v. synttärit

Me käytiin sunnuntaina lastenkutsuilla. Miehen vanhempi siskontyttö täytti seitsemän vuotta. Hän oli vain kahden kolmen kuukauden ikäinen kun tulin ensimmäistä kertaa Islantiin. Niin se aika rientää. Tyttö aloitti jo vuosi sitten koulutien. Hän on juuri saanut ihan oman nuoren neidin huoneen ja me ostettiin hänelle setti johon kuului roskis, kynäteline, muistilapputeline ja joku kirje/paperiteline kirjoituspöydälle ja kaikki tietysti pinkkiä :D Vanhemmiltaan hän sai sitten lahjaksi pinkin kirjoituspöydäntuolin. Hän oli tosi aidosti iloinen näistä hyödyllisistä lahjoista, mitä minä vähän ihmettelin. Muistelen itse olleeni kovasti lelujen perään vielä yli kymmenvuotiaana.

Näissä kemuissa oli myös vieraana enemmän aikuisia kuin lapsia ja tarjoilut olivat sen mukaiset(NAM!). Melkein kaikki aikuiset olivat kyllä vanhempien sukulaisia. E viihtyi juhlissa erinomaisesti ja käveli ympäriinsä koirareppu selässä ja skonssi kädessä.

 Tässä oli vissiin brietä mangochutneyn ja cashewpähkinöiden kera.
 Ja jonkinlainen mustikkapiirakka. Lisäksi oli vielä kaikenlaista hyvää ja ahminkin kaikkea mahdollista kun kerran oli tarjolla :P
 Ja nämä oli emännän ihan omin kätösin väsäämiä. Oli kuulemma menettänyt yöunia näiden takia.
 Jos mä tästä vähän vedän niin sittenhän noi kaikki herkut tulee alas tuolta pöydältä minunkin ulottuville hmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)