tiistai 24. kesäkuuta 2014

Täällä edelleen

Ei olla mihkään kadottu vaikka ei mitään kuulukkaan :) E täytti vuoden ja käytiin Reykjavíkissa sitä juhlistamassa sekä tietysti miestä moikkaamassa. Niin se aika on vierähtänyt ja mulla on jo tommonen pikku taapero täällä vipeltämässä haparoivin askelin. Leikitään, ulkoillaan, syödään ja nukutaan. Niin ne kesäpäivät vierähtää. Asuntojakin ollaan kovasti katteltu netissä ja paria(asunto omakotitalossa) käytiin miehen kanssa ulkoapäin katsomassa kun olin Reykjavíkissa. Ette usko miten odotan omaan asuntoon pääsyä ja tällä kertaa ehkä ihan oikeasti meidän omistamaan asuntoon.

"Suuri" puutarhaprojektini. Terassilla tommonen puukehikko, jossa on ties kuinka monta vuotta kasvanut vaan puska ruohosipulia.
 Vaihdoin osa mullasta uuteen ja tein kivistä omat osiot eri kasveille.
Nyt siellä näyttää tältä. Kahta lajia salaattia, vanha ruohosipuli ja kahta lajia kukkasia, jotka ei vielä kuki sekä pienen pieni basilikantaimi. Yksi lokerikko on tyhjillään. Siinä oli munkoiso, joka tietenkin kuoli heti kylmyyteen. Sisällä on kasvamassa uusi munakoiso sekä toinen basilikantaimi, jotka toivottavasti eivät kuole heti ulos jouduttuaan.
 E päikkäreillä.

2 kommenttia:

  1. IHANA kukkaloota, taitavasti toteutettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia :D Kuvan oton jälkeen ostin siihen oregano- ja basilikapuskat kun se näytti niin toispuoleiselta. Salaatiti voi kyl ihan älyttömän hyvin ja niistä on jo syöty monet salaatit.

      Poista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)