sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Biitsikuvia, imetyksestä ja yms.

Hei vaan! Sain loistoidean tässä muutama päivä sitten. Keksin siirtää vanhat blogikirjoitukseni tänne uuteen blogiin niin, että kopsaan kirjoitukset ja kuvat uuteen postaukseen mutta laitan julkaisupäivämääräksi sen päivän milloin olen alunperinkin kyseisen postauksen kirjoittanut. Aloitin alusta, vuodesta 2007 ja saattaa kestä tovin ennen kuin saan kaikki siirrettyä. Toki sensuroin vanhat postaukseni vastaamaan nykyisiä "vaatimuksiani" eli E:stä ei tule mitään kovin tunnistettavia kuvia tänne.

Surffailin eilen taas netissä ja pähkäilin imetyksen kanssa. Olen tullut siihen tulokseen että minä ja E ei olla valmiita lopettamaan enkä halua pistää sille mitään aikarajaa että milloin viimeistään pitää lopettaa. Miehelle on ihan sama mitä teen asian kanssa mutta silti tunnen itseni jotenkin omituiseksi kun haluan edelleen imettää ja etsin todisteita siitä että se on ihan ok. Olen paljon löytänytkin ja omasta mielestäni "pitkään" imettäminen on täysin normaalia mutta lähipiirissäni on henkilöitä, jotka eivät oikeen ole vakuuttuneita pitkään imettämisen hienoudesta :)

Nämä kuvat otin kännykällä reilu kaksi viikkoa sitten kun käytiin koirien ja E:n kanssa Botnsvatn järvellä retkellä. Rannan tuntumassa oli vielä luntakin vaikka päivä olikin muuten tosi lämmin.
 E:stä oli kivaa tutkia ympäristöä maasta käsin.

 Ajattelin, että E vähän lotraisi käsiään rannan tuntumassa mutta hänpä konttasi suin päin syvyyksiin niin että äidille tuli kiire napata lapsi takaisin rannalle. Body oli ihan märkä mutta onneksi oli varapaita mukana. Vesi ei todellakaan ollut lämmintä mutta E ei siitä paljoa välittänyt ja tykkäsi kun myöhemmin dippailin hänen jalkojaan veteen.
 Taviturkin heiton jälkeen vähän evästä ja koirien kanssa seurustelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)