sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Sunnuntaifiilis

Mä olen maailman huonoin ihminen pysymään omissa suunnitelmissani... Eilinenkään ei yhtään mennyt niin kuin mä olin suunnitellut eli eipä tullut tehtyä kemiantehtävää yhtään saati siivottua. Pelailtua kyllä, shoppailtua ja "parilla" käytyä kavereitten kanssa. Noh ei oteta stressia siitä :) Sain mä sentään niin paljon aikaseks että kävin kirjastossa lainaamassa vähän vesien suojeluun liittyvää kirjallisuutta, mikä siis oli aika olellinen osa sitä kemian juttua. Tulee aina niin fiksu olo kun hakee jotain semmosia kirjoja :) Tosin en jostain syystä tällä kertaa osannut käyttää sitä lainaamisautomaattia!? Mut ihan varmaan siinä oli joku ongelma mut se mua auttanut kirjaston täti sai mut kyllä tuntemaan itseni aika tumpeloksi. Samalla reissulla tuli shoppailtua vähän joulujuttuja kuten kynttilöitä, ikkunaan laitettavia lumihiutaletarroja, pakettikortteja, semmonen kynttilänjalka ja joululimonadit meille :) Kotimatkalla mä kävin pyörimässä joulumarkkinoilla, missä oli tosi jouluinen tunnelma mutta mitään ei lähtenyt tällä kertaa mukaan sieltä. Aika hinnoissaan noi käsityöjutut kyllä... Saippuan olisin halunnut ostaa meille sieltä mutta en sitten viitsinyt alkaa 6 € maksamaan yhdestä :S Kesällä ostin keskiajan markkinoilta kolme halvemmalla ja ne on kestäneet tähän asti. Tuomiokirkollakin oli jotain hienoa ohjelmaa. Oli kuoro laulamassa ja lavalla tanssittiin balettia mutta en sitten jäänyt sinne yksinäni palloilemaan enempää.

Illemmalla tuli lähdettyä parin kaverin kanssa parille ja sivistyneesti haluttiin kokeilla jotain istuskelupaikkaa, jossa ei yleensä käydä. Ensin mentiin siis Kukaan ja siellä oli tosi jänskä sisustus ja hienot lasit juomille. Hyvää englantilaista omenasiideriä join siellä mutta yhden juoman jälkeen päätettiin lähteä ja kokeilla Alvaria. Se oli valitettavasti niin täynnä että ei jääty vaikka kauheen viihtyisähän se on. Siitä sitten päätettiin mennä Hunter's Inn'iin ja viihdyttiin siellä sulkemiseen asti eli kahteen. Mieskin liittyi seuraan yllättäen puolen yön aikaan mikä oli aika kivaa :) Vaikka Huntersissa menikin alas useampi juoma niin kuitenkin illan päätavoite täyttyi aika mukavasti. Yöbussilla päästiin kotiin ja kolmen jälkeen nukkumaan.

Ai niin herkuteltiin eilen nakkilihapiirakoilla kotona :D Toinen kerta kun mies maistaa lihapiirakkaa ja mullakin siitä tosi kauan aikaa ja täytyy sanoa että hyvää oli kummankin mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)