maanantai 24. marraskuuta 2008

Lumisia terveisiä marraskuulta!

Kauheeta kun ei muista tänne yhtään kirjotella :/ Koko lokakuun aikana ei ole tullut mitään tekstiä vaikka monesti on käynyt mielessä tulla kirjottamaan. Olenkohan mä sit vaan niin kiireinen? Nykyään tuntuu et mä olen oikeasti just niin kiireinen etten tommosiakaan ehtis tehdä. Ennen sitä vaan tuli sanottua niin mutta nyt kun katselee kalenteria niin joka päivälle löytyy jotain menoa tai tehtävää. Löytyishän sitä aikaa tietty aina mutta on hyvä välillä ihan vaan lusmuilla... niin kuin tänään :) En viitsinyt mennä kouluun muutaman hassun tunnin takia ja kun niiden välissä oli vielä hyppytuntejakin. Toi Parainen ei ole kuitenkaan niin lähellä että siellä tekis mieli käydä vaan kääntymässä. Sitten tietty menee aikaa kun pelailee tietokoneella viikonloput ja käy kaiken maailman opiskelija- ja kaveririennoissa. Just torstaina meillä oli meidän luokan pikkujoulut ja mukavasti oli porukka lähtenyt messiin. Ihan muutama vaan puuttui. Mulla tais vähän mopo karata tosin käsistä loppuillasta mutta eikös se kuulu tähän opiskelijaelämään?? ;)

Ai niin musta on tullut myös niin sanottu aktiivi. Niin kuin jo viime talvena lupasin itselleni että alan aktiivisemmaksi niin olen sen kyllä melkeen kaikilla mun elämän osa-alueilla toteuttanut. Paitsi ehkä tän blogin osalta :) Mutta niin musta on tullut meidän koulun oppilaskunnan hallituksen jäsen ja sen sihteeri sekä hain tutor-oppilas koulutukseen. Eli jos sinne pääsen niin siihenkin saa sitten kolmen opintopisteen verran vähintään tehdä töitä tavallisen koulun lisäksi. Mutta eipähän pääse elämä vilahtamaan ihan ohi lorviessa. Voihan aina näitä tehtäviä vähentää sitten jos käy liian raskaaksi. Muuten on koulu ollut ihan mukavaa, ei mitenkään liian raskasta edelleenkään. Aika vähän eri aineita kylläkin. Ollaan päästy välillä ihan tosi toimiinkin eli leikelty erilaisia kaloja ja tutkittu niiden sisuksia ja tapettu ja perattu kirjolohia ja istutettu niitä mereen.
Se kalojen verestäminen oli kyllä aika hurjaa hommaa tällaselle tytölle mutta kyllä mä sitten sain itseäni niskasta kiinni ja se alko sujumaan ihan ok.

Ihanaa kun on tullut lunta jo näin ajoissa ja pysynytkin hetken aikaa. Koirat on olleet ihan innoissaan hangessa möyrimässä ja Eve on saanut juosta paljon vapaana. Tuntuu vaan että sille ei riitä mikään ulkoilu ja se on alkanut käyttäytymään tosi huonosti taluttimessa. Käy ihan ylikierroksilla pieni otus. Ehkä sille on herännyt joku sisäinen vetokoiravietti/lumikenttien kutsu :) Siltä se ainakin vaikuttaa kun se päästelee tuhatta ja sataa ja syöksyy lumen sisään pää edellä. On jo ihan joulufiilis ja kynttilöitä polteltu, eilen tehtiin yhdessä pizzaa ja tänäänkin vielä saadaan syödä herkkupizzaa :) Harmittaa vaan kun ollaan taas erossa joulu kun mies menee kotiin Islantiin pariksi viikoksi... Ja mä olen vielä sitä ennen viikon vahtimassa vanhempien koiria ja taloa kun ne lähtee etelään. Eli ei oikeestaan nähdä toisiamme kolmeen viikkoon. Onneksi se tulee takaisin jo uudeksi vuodeksi niin päästään juhlimaan sitä yhdessä. Me pidetään silloin oma joulu ja sydään jouluruokaa ja kaikkea :)

Keittö ilman sipuleita ei ole ainakaan minun keittiö :)

Keraikkalaisia lihapullia nam!

Kala parka amatöörin käsittelyssä.

Vesikemiaa labrassa :)

Hyvää joulun odotusta toivoopi jouluteen äärestä Miltsu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)