torstai 2. elokuuta 2007

Islanti

Hurjaa hurjaa!! Minä ja islantilainen poikaystäväni (jota täällä kutsun "mieheksi") olemme päättäneet lähteä Islantiin muutamaksi kuukaudeksi talvella. Matkaan lätisimme lokakuun lopulla mutta on vielä niiiin paljon tekemistä ennen kuin se on mahdollista. Täytyy mm:

- irtisanoa kahden kämpän vuokrasopimukset (pelottaa)
- pakata tavarat muuttoa varten
- muuttaa kahden kämpän tavarat vanhempien luo....
- tehdä osoitteen muutos
- päästä eroon isosta osasta turhaa kamaa koska muutamme yhteiseen asuntoon matkan jälkeen
- sopia vanhempien kanssa triljoona juttua esim. laskujen maksaminen

ja siellä perillä

- löytää asunto muutamaksi kuukaudeksi
- löytää töitä muutamaksi kuukaudeksi
- yrittää selvitä vieraassa maassa ja kulttuurissa
- yrittää miellyttää kaikkia ukkelini kavereita ja sukulaisia, joita tulen tapaamaan jne.

Eli siis hauska ja tapahtumarikas reissu tulossa :D Tänne koitan kirjoittaa miten matkanjärjestelyt ovat sujuneet ja sitten kuulumisia sieltä paikanpäältä. Ja tietenkin laitan paljon kuvia ;)

17.8.2007

Jee edistystä, varattiin liput edellispäivänä ja lähtö olisi sitten 29.10 maanantaina :D Se oli kyllä se helpoin osio :) Vieläkään en ole saanut irtisanottua miehen asuntoa ja elokuu loppuu pian.

20.8.2007

Jippii, miehen asunto irtisanottu. Enää vain pelottaa että onko kämppä "ok" kun vuokraisäntä tarkistaa sen. Mutta kauhea helpotus iski :)

19.10.2007

No nyt on enää kymmenen päivää lähtöpäivään ja paljon ollaan saatu aikaiseksi. Eilen käytiin kelassa ja maistraatissa ihmettelmässä tätien kanssa ja kaiken virallisen puolen pitäisi olla ok. Mies on asunut tämän lokakuun minun luonani ja ollaan siedetty toisiamme varsin hyvin :) Nyt kämppä on kyllä täynnä muuttolaatikoita ja osa on jo lähtenyt vanhempien luo asumaan talveksi. Ensviikolla lähtee loputkin tavarat ja huonekalut ja isukki saa vähän korjailla koirien jyrsimää seinää... Muuten on enää jäljellä sähkösopimuksen irtisanominen ja matkatavaroiden pakkaaminen ja ikimuistoisten läksiäisbileiden pitäminen :D Jiiih Islanti odottaa!! Ai niin, mies sai työpaikan Reykjavíkista eli sinne siis asetumme ja toivottavasti mullekin joku homma löytyy. Ensin kuitenkin mennää lomailemaan perheen luo pohjoiseen Húsavíkiin. Ainut, mikä harmittaa on jättää koirat ja varsinkin Indi mutta kai ne ressukat pärjää ilman mammaakin :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)