keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Esittely

Tämä postaus on muokattu 20.11.2009 kun se on ensimmäinen postaus ja sisälsi vain joitain linkkejä ja ajattelin että olisi parempi jos blogin eka postaus olisi jotain muuta :) Tai no olihan täällä kaikenlaista muutakin kun sen 2007 heinäkuussa avasin ja aloin kirjoittamaan mutta silloin tämän ei ollut tarkoitus olla mikään varsinainen blogi ja olenkin poistanut ne vanhat jutut aikoja sitten. Yleensä kun itse löydän jonkun kiinnostavan uuden blogin luen sen ensimmäisen kirjoitetun tekstin koska siitä usein saa käsityksen minkälainen blogi ja kirjoittaja on kyseessä.

Eli asiaan. Olen 22-vuotias naikkonen ja asun tällä hetkellä turkulaisessa lähiössä islantilaisen avomieheni ja kahden koirani kanssa. Lisäksi mulla on lähes aina ollut jos jonkinlaista jyrsijää ja viherkasvia, joten tälläkin hetkellä niitä löytyy :) Opiskelen Turun ammattikorkeakoulussa kala- ja ympäristötaloutta toista vuotta eli minusta tulee "isona" iktyonomi. Vapaa-ajallani tykkään laittaa ruokaa, puuhata eläinten ja kasvien kanssa sekä surffailla internetin (lähinnä blogien) ihmeellisessä maailmassa. Aika ajoin innostun pelaamaan World of Warcraft peliä :) Olen myös todella luontoihminen ja pidän retkeilystä ja ihan vain luonnossa olemisesta yleensäkin. Lisäksi haluaisin matkustella eri maissa mutta tämän hetkinen budjetti rajoittaa tätä ja vähän edellä mainittuakin kiinnostuksen kohdetta.

Alunperin aloitin siis tämän blogin lähinnä kotisivuna, missä oli juttua lemmikeistäni. Sitten aloin tekemään tänne Sims tarinaa... Eli pelasin Sims peliä ja kirjoitin tänne yhden perheen tarinaa :D No joo sitten me muutettiin syksyllä 2007 puoleksi vuodeksi Islantiin ja aloin kirjoittamaan kuulumisia sieltä lähinnä ystäville ja sukulaisille luettavaksi. En oikeastaan edes ajatellut että joku ulkopuolinen ehkä joskus lukisi niitä vaikka blogi olikin julkinen. Sitten tultiin keväällä 2008 takaisin Suomeen ja blogin kirjoittaminen jäi muutamaksi kuukaudeksi kokonaan. Syksyllä aloitin iktyonomiopiskelut ja sai kipinän aloittaa blogiin kirjoittamisen taas. Kirjoittaminen lähti vähän nihkeästi liikkeelle mutta kohta kirjoitinkin tänne melkein joka päivä :)

Nykyään tämä on kai jonkinlainen julkinen päiväkirja omasta elämästäni, jossa en tosin ruodi kovin henkilökohtaisia asioita. Olen lähdössä vaihto-oppilaaksi Islantiin viimeiseksi opiskeluvuodekseni tammikuussa 2011 ja tarkoituksena on samalla muuttaa pysyvämmin Islantiin ja jatkaa opintoja siellä. Luultavasti tulen jatkamaan blogin kirjoittamista siihen asti ja myöskin taas sieltä käsin. Näihin teksteihin on aina mukavaa palata myöhemmin kun on jo kerennyt osan unohtamaan :) Toivottavasti viihdyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)