perjantai 6. tammikuuta 2017

Joulun viimeinen päivä

Niin ne vaan meni, joulukuu ja joulu ihan sujauksessa. Minä katosin joulukun alussa kai arkielämän syövereihin ja sitten Suomeen joulunviettoon. Jospa nyt olisi sitten vähän taas sitä kuuluisaa aikaa vaikka bloggaamiseenkin. Toivossa on hyvä elää :P Mutta ei tämä arki ole mitenkään pahaa. Ihanaa arkea tässä eletään ja välillä tuntuu ihan jopa kummallisen tyytyväiseltä. Jos ei huonoa omaatuntoa bloggaamisen vähyydestä lasketa hehheh. Huomenna juhlistetaan minun vanhenemistani sillä, että laitetaan lapset hoitoon ja käydään syömässä ja/tai leffassa. Joulukoristeetkin pitää ottaa pois mutta valot jätän kyllä piemeitä talvi-iltoja koristamaan. Täällä on ollut kovin pimeää mutta nyt valkeni kun tuli vähän lunta.

Pieni mies on jo 11 kk "vanha" ja juuri oppinut nousemaan tukea vasten seisomaan. Ei ole pikkuvauvaa meillä enää todellakaan vaan ihana melkein taapero :) Hän ja siskonsa olivat taas niin reippaita suomen- ja lentokonematkailijoita että ei voi kuin ihmetellä tätä tuuria. E:hän on jo ihan veteraanilentäjä mutta on pieni mieskin kerennyt jo kahdelle ulkomaanmatkalle ennen yksivuotissyttäreitä. Ei paha. Kertaakaan ei ole ollut sellaista oloa että en enää haluaisi lentää lasten kanssa yksin. Kyllä siihen vielä kolmaskin joten kuten mahtuis mukaan kun on ne kaksosrattaakin olemassa hehheh. Ja mitä palvelua ainakin Icelandairilla saa! Lentokonehenkilökunta on aina ihan mieletöntä ja auttavat ihan kaikin mahdollisin tavoin ja aina saa koko penkkkirivin itselleen jos suinkin on mahdollista. Katsovat vauvaa jos pitää taaperon kanssa käydä vessassa ja lapsille on kaikenlaista ilmaista viihdykettä sekä välipalaa tarjolla. Ei voi kuin kiitellä.

Nt en kerkeä oikein enempää kirjoittelemaan kun pitää hakea E hoidosta. Hän on tänään tunnin tavallista kauemmin hoidossa kun heillä oli sellainen joulun hyvästelyjuhla ja vohvelikahvit siihen päälle vielä. Sainpahan vähän extraa omaa aikaa keskellä päivää, mikä on tosi jees, koska iltaisin tuppaa jo väsyttämään ihan liikaa. Kuvituksena tässä postauksessa vielä juoulutunnelmia, sillä onhan tänään vielä joulun viimeinen päivä.

Maailman söpöin saunanpesuavustaja :)
 Äidin kauniita jouluistutuksia.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)