perjantai 9. syyskuuta 2016

Kasvijuttuja

Vähän päivitystä kasvirintamalla. Mies ja E kävivät Bauhausissa viime lauantaina ja saapuivat kotiin tällaisen liilahtavan juorun kanssa. Siis tietenkin ilman mitään nimeä ja hoito-ohjeita mutta kaverini onneksi tunnisti minkälaisesta otuksesta tässä on kyse :) Ilmeisesti pitäisi olla hyvin helppohoitoinen mutta kyllä minä sen ylihoitamisella varmaan hengiltä saan. Tämä on nyt sitten E:n oma kukka, samoin kuin seuraavan kuvan liilakukkainen phalaenopsis orkidea. Liila on tytön suosikkiväri, jos se vielä käynyt selväksi. 

 Tämä ostettiin sellaisessa kunnossa että yksi kukkavana oli mennt poikki ja toisessa oli vielä jokunen kukka jäljellä mutta nyt kummastakin vanasta on kasvanut uusi "sivuvana" ja kohta meillä kukitaan taas :)
 Tämän ensimmäinen kukkavana alkoi kukkimaan jo toukokuun lopulla ja kasvatti toisenkin vanan, joka nyt vetelee viimeisiään. Ollaan siis koko kesä saatu nauttia kauniista valkoisista kukista. Parhaimmillaan kummassakin vanassa oli yksitoista kukkaa auki.
 
Tässä vielä vähän pirteämpi kuva Evestä, kun edellisen postauksen kuva oli vähän ankea :D Nyt se on jo ihan palautunut koitoksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)