perjantai 19. heinäkuuta 2019

Raskasta lomailua

Kylläpäs on olleet voimavaroja vieviä nämä kaksi viimeistä viikkoa. Lapset ja mies ovat olleet nyt kotona puolitoista viikkoa ja uimakoulua on kestänyt myös kaksi viikkoa. Tänään se uimakoulu sitten loppui ja me hurautettiin pohjoiseen oikealle lomalle. Täällä on kiva lomailla kun tuntuu että kotonaan olisi mutta ei kuitenkaan ole. En joudu kauheasti miettimään kotitöitä tai ruuanlaittoa ja pian saapuvat miehen sisko ja hänen lapsensa meidän lapsien seuraksi. Silti tiedän miten täällä kaikki toimii enkä tunne olevani VIERAS vaan joku, joka pitkän ajan jälkeen tulee taas takaisin. Asuttiinhan me tässä talossa yli vuosi ja saatiin meidän ensimmäinen lapsikin täällä asuessa.

En tajua miten se onkin jotenkin NIIN raskasta olla kaikkien lasten kanssa koko ajan :D En tiedä onko se se isompien lasten tappeleminen vai se, että milloinkaan ei saa olla rauhassa ihan itsekeesen vai mikä. Meneehän ne illalla tietenkin nukkumaan mutta silloin olen jo ihan dööden ja valmis itsekin sänkyyn. Eniten nautin aamupäivävapaista, jolloin olen vielä pirteä ja jaksan puuhaillakin jotain itsekseni. Pitäisi älytä mennä aikaisemmin nukkumaankin, vaikka yleensä olen viimeistään yhdeltätoista sängyssä. Osan illoista vielä hyörin ja pyörin hyvän tovin ennen unenpäästä kiinni saantia ja herätys on normaalisti 6-7 välillä. Mutta kun jostain päästä sitä tahtoo olla yksin tai vain aikuisten seurassa. Mutta kai tämä on vaan tällainen vaihe. Lapset ovat vielä niin pieniä, että tarvitsevat apua monessa asiassa mutta toisaalta haluavat olla kauhean itsenäisiä ja osata itse. Siinä sitten tulee niitä turhaantumisia vanhempiin ja sisaruksiin leluista puhumattakaan. I varsinkin on sellainen että alkaa suuttuessaan paiskoa tavaroita ja läimiä ihmisiä. Miten niin kultaisesta ja ihanasta pojasta osaakin kuoriutua niin hermoja raastava tapaus kun on pahalla tuulella :'D

Etsittiin sopivaa hiekkaa myyvää yritystä ja tämmöisten kukkaistutusten vierestä sellainen läydettiin.
 Tämä on nyt vihdoin oppinut nousemaan makuulta istumaan ja nukahtaa järjestelmällisestä joka kerta tähän asentoon.
 E piirsi hienon omenapuun.
 Muutakin lasten taidetta meillä esillä. Ylempi I:n ja alempi E:n teos.
Tähän me sitä hiekkaa tarvittiin. M sai synttärilahjaksi naapurilta saadun käytetyn hiekkalaatikon ja uutta hiekkaa :P Lahja oli mieleinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)