tiistai 25. lokakuuta 2016

Syksy

Tänä aamuna satoi ensimmäisen kerran lunta. Sellaista märkää maassa sulavaa tyyppiä mutta lunta yhtä kaikki. I nukkuu terassilla vaunuissa ja mietin että onkohan sillä nyt tarpeeksi päällä. Täytyy opettaa sitä nukkumaan ulkona joka säässä kun perhepäivähoidossa, joka sillä alkaa joulukuussa, joutuu nukkumaan ulkona. Se nukkuu melkein joka päivä kolmet unet ja niistä ehkä yhdet ulkona, jos sitäkään. Siis nykyään. Aikaisemmin en ole laittanut vartavasten ulos nukkumaan. Ulkoillaan sitten muuten. Ihmeen helposti se on oppinut nukahtamaan vaunuihin ihan tossa terassilla ilman talon ympäri lykkimistä :)

Tänään on tosiaan todella sykyistä ja harmaata. Pitää pika pikaa keretä pesemään ikkunat ja laittaa kohta jouluvaloja niihin niin saadaan vähän tunnelmaa tähän pimeyteen. Tykkään kyllä syksystä ja tällaisesta säästä kun saa kökkiä rauhassa kotona teemuki ja kasa keksejä vieressä.



 Pihapiirin lintuja vesisateessa makuuhuoneen LIKAISEN ikkuna läpi kuvattuna :D




 Pari viikkoa sitten oli vielä näin että annoin E:n juoksennella koirien kanssa terassilla hetken aikaa melko vähissä vaatteissa. Tänään ei tulisi mieleenkään brrrr. Huomaa kuvassa sen oma teekuppi :) Se juo sellaista marjateetä, jossa ei oikeasti ole teetä ollenkaan. Hauskaa kun se on välillä kuin isot ihmiset teensä kanssa ja voidaan yhdessä ottaa teetä ja keksejä iltapäiväkahvilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)