maanantai 11. toukokuuta 2015

Talven viimeisiä rippeitä

Minun piti tämä julkaista jo torstaina ja tänään on maanantai että se vähän sitten jäi... Alkuosa on siis silloin kirjoitettu mutta jatkan tuohon alas vähän päivitetympää tekstiä.

Torstaina kirjoitettu: Nyt kun ulkona on ollut jo päivätolkulla kauniin aurinkoista (kylmää tosin) niin on hyvä laittaa menemään vielä viimeiset harmaat talvikuvat ja sanoa (toivottavasti) heipat talvelle. Onhan nyt jo sentään toukokuu ettei tämä ilma tästä todennäköisesti enää merkittävästi voi ainakaan kylmetä :D Indi hakeutuu patiolla jo kovasti varjoon vaikka lämpötila on vain + 1,5 astetta. Auringossa ja tuulensuojassa tietysti on jo melko lämmintä.

Tänään olisi taas polefitnestä, jee! Tiistaina alkoi uusi ykköstason kurssi ja nyt siellä on paljon uusia tyyppejä. On myös samoja, jotka aloittivat mun kanssa viimekuussa. Minusta on kivaa aloittaa tavallaan alusta ja koittaa tehdä kaikki jutut tällä kertaa oikein hyvin nyt kun perusteet alkaa olemaan hallussa. Voi keskittyä hiomaan suoritusta paremmaksi kaikin puolin. Otan nyt vain puolikkaan kurssin koska menen Suomeen tämän kuun loppupuolella. Ajattelin ensin että joudun pitämään koko kuukauden taukoa mutta ilokseni se onnistuikin näin että osallistun puolelle kurssille ja maksankin vain puolet. Olen kyllä niin innoissani :) On kivaa kun sitä on kaksi kertaa viikossa ettei asiat pääse aina unohtumaan ja kuntokin kehittyy kun treenaa useammin kuin kerran viikossa. Nahkakin on alkanut tottumaan eikä satu enää niin paljon kun liukuu tankoa alaspäin. Ja kun tuo on niin myöhään, 21-22, niin ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa siitä ettei ole kotona. E kun on jo nukkumassa ja mieskin varmaan tykkää omasta ajasta kotosalla.

Maanantain kirjoitettu: Joo ei menny ihan nappiin to torstai-ilta sittenkään. Indi alkoi olemaan jotenkin tosi outo ja kipeän oloinen silloin alkuillasta ja kahdeksan jälkeen päätin lähteä kiikuttamaan sitä eläinlääkärille. Otin silti polefitnes kamat mukaani jos kuitenkin kerkeäisin yhdeksältä alkavalle tunnille. Lääkärillä ei ollut muita joten pääsimme suht nopeasti lääkäriä tapaamaan. Mitattiin kuume sekä paineltiin ja venyteltiin koiraa jaloista ja selästä. Diagnoosina oli nivelrikko, joka oli yhtäkkiä alkanut oireilemaan pahasti. Indi sai morfiinipiikin, jonkun toisen piikin takareiteen ja seitsemän päivän kipulääkekuurin. Täytyy sanoa ettei ihan hyvältä näytä tällä hetkellä. Indi on todella kipuinen kipulääkkeen vaikutuksen hälventyessä. Täytyy haastatella lekuria ennen tuon kuurin loppumista että mitäs sitten jos se ei tällä korjaannukkaan. Onko edessä lopun elämän kestävä lääkekuuri?

Kerkesin vielä polefitnessiinkin vaikka missasin alkuverryttelyt täysin. Indi odotti autossa sen aikaa ja tullessani oli melko pihalla morfiinilääkkeen vaikutuksesta. 

Mitähän perjantaina tapahtui? En yhtään muista mutta lauantaina kävin tankotanssikaverin kutsumana Herbalife tapahtumassa yhdessä Reykjavíkin hienoimmista hotelleista. E:kin oli mukana ja meillä oli ihan kivaa vaikka itse en ole tuollaisesta "kulttimaisesta" terveysintoilusta ollenkaan innostunut. Myöhemmin samana päivänä mentiin vielä anopin luo perheillalliselle ja ruoka olikin todella hyvää. E:llä oli mukavaa serkkujensa kanssa trampoliinilla.

Äitienpäivä oli melko tavallinen sunnuntai. Käytiin uimassa ja sen jälkeen hodareilla. E nukahti autoon ja me haettiin itsellemme jäätelöt :) Illalla lähdin polesalille tanssitunnille mutta en voinut oikein hyvin ja tulin sieltä aika pian kotiin. Minulla on muutenkin vaikeuksia oppia niitä tanssisarjoja enkä osaa tehdä liikkeitä silleen hienosti ja seksikkäästi :D

Että semmosta.

Parvi kapustarintoja.
 Riekkopariskunta, joka on katsonut viisaammaksi olla vielä vaihtamatta väriään.



 Taivaanvuohesta en ikinä saa kuvaa. Tai tämän parempaa... Näen niitä tosi paljon mutta en koskaan missään paikoillaan. Muita bongattuja mutta kuvaamattomia lintuja oli pulmunen, tukkakoskelo ja karikukko.




1 kommentti:

  1. Indi-parka! En tiedä onko tästä apua, mutta meidän edellisellä samojedilla oli oikeassa etujalassa nivelrikko, jonka hoitoon meillä käytettiin MSM, Cartivet:ä ja Biotiinia. Aina välillä tuli huonompia kausia, jolloin sitten annettiin kuurina tulehduskipulääkettä kuten esim. Metacamia. Tsemppiä Indin kanssa.

    VastaaPoista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)