keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Koiranäyttelyssä

Meillä on tässä aika lähellä iso eläintarvikkeita myyvä liike ja samassa tilassa on pieni alue, jossa voi pitää esimerkiksi pieniä näyttelyitä tms. Lauantaina siellä oli kaikille roduille avoin pentunäyttely, jota menimme koko perheen kanssa katsomaan. Rotuja ei täällä Islannissa ole läheskään niin paljon kuin koirarotujen mekassa, Suomessa, mutta näin ainakin muutamia rotuja, joihin en täällä ole ennen törmännyt. Mainitaan nyt vaikka afgaanin vinttikoira, alaskan malamuutti ja welsh corgi pembroke. Suurilukuisin rotu näytti olevan pitkäkarvainen saksanpaimenkoira.

Oli kiva huomata miten E osasi olla hienosti tuollaisessa paikassa. Se osaa selvästikin kunnioittaa vieraita koiria eikä yrittänyt juoksennella mihinkään. Kehäänkään se ei mennyt vaikka seisottiin ihan sen vieressä katselemassa. Saattaa toisaalta olla että E:n paikalla olleet serkut oli mielenkiintosempia kuin koirat :)

Tänään kävin ostamassa samasta kaupasta sikakallista ACANA merkkistä koiraruokaa Evelle. Se on sellaista ruoka-aineallergisille koirille suunnattua eikä siinä ole yhtäkään viljalajia eikä perunaa. Lihoistakin vain lammasta ja sitä on ruuasta jopa 50 %. Haluan saada selville että johtuuko Even silmien vuotaminen jostakin ruoka-allergiasta tai yliherkkyydestä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)