keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Me muutetaan!

Tänään meistä tuli virallisesti asunnonomistajia :)  En ole täällä viitsinyt asiasta mitään mainostaa kun ostoprosessissa on aina se mahdollisuus että kauppa kaatukin johonkin mutta nyt se on jo varmaa. Asunto sijaitsee Reykjavíkissa lähiössä ja on aika uusi kaksio isolla patiolla ja omalla sisäänkäynnillä. Ei kyllä ole mitenkään minun näköinen asunto mutta tämän onkin tarkoitus olla vain ensimmäinen oma asunto ja sellainen välietappi matkalla kohti sitä jotakin "unelma kotia". Ja koska meillä on oma sisäänkäynti on meidän mahdollisuus ottaa myös koirat sinne asumaan :) Asunto on vaan vähän pieni että oon miettiny siltikin Even suomeenlähettämistä. Jokatapauksessa muutetaan nyt ensin kaikki sinne ja katotaan sitten.

Muuttamaan päästään jo parin viikon päästä ja minun pitäisikin tässä koittaa laittaa meidän kamoja siihen kuntoon että ne voidaan siirtää jotenkin vajaa 500 km. Hyvä kun muistan ollenkaan mitä me edes omistetaan kun melkein kaikki on ollut pakattuna viimeiset kaksi vuotta.
 
urpiainen
Uusia kuvakulmia asioihin.
Riippuliitäjä olohuoneen ikkunasta kuvattuna. Siis oikeesti. Miten sitä pysty elämään taas ilman näitä maisemia??

Miehen siskon lapsilla on kultakaloja astiassa tässä meidän pihassa. Jokakesäinen juttu kun tulevat on käydä kultakalalammella haavimassa lemmikit pariksi viikoksi ja sitten ne palautetaan. Lampi on lämminvetinen ympäri vuoden ja sinne joskus vapautetut akvaariokalat ovat lisääntyneet ja voivat mainiosti.
Mun kesäkukat aukaisivat itsensä viimein.



2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin:-) Mitenkäs koiruuksien kanssa käy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa mulla onkin jäänyt juttu kesken kun tuolla lukee vaan "Ja koska" ja sitten ei mitään heh. Tarkoitus oli kirjoittaa että: ja koska meillä on oma sisäänkäynti on meidän mahdollisuus ottaa myös koirat sinne asumaan :) Asunto on vaan vähän pieni että oon miettiny siltikin Even suomeenläjettämistä. Jokatapauksessa muutetaan nyt ensin kaikki sinne ja katotaan sitten. Taidanpa kopsata tän tästä tonne teksstiinkin. Ja kiitos :)

      Poista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)