maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kipeys iskee taas...

Piru kun taas tuntuu siltä että tulee kipeeks. Mä oon täällä ollu kipeenä varmaan enemmän kuin neljän viime vuoden aikana yhteensä... Ei se muuten haittaa mutta töihin on pakko raahautua kipeenäkin. Viime viikonloppuna meni ihan hyvin siellä töissä. Nyt ei oo mitään tietoa vuoroista ja pitääkin tästä lähteä sinne paikanpäällä katsomaan jos olisivat tuleet seinälle.

Sain miehen lähtemään ulos lauantaina ja mentiin testaamaan uusi uimala ja syötiin hodarit uimisen jälkeen ja käytiin vielä Perlanilla ottamassa valokuvia. Perlanissa oli sattumalta halpojen dvd- ja cd-levyjen markkinat ja ostettiin muutama leffa. Oli uskomattoman nätti ilma taas, samoin sunnuntaina. Sunnuntaina mentiin miehen siskon luo syömään ja sen jälkeen katseltiin yks niistä leffoista, Sódóma Reykjavík nimeltään. Oli aika hauska Islantilainen leffa 90-luvun alusta.

Tänään ollaan sitten kummatkin oltu kipeitä, miehellä maha kipeä ja mulla kurkku. Katseltiin leffa Boondock saints ja jotain sarjoja. Koitan keretä illalla laittamaan kuvia arkistoista tänne. Kaikki aika siis menee sohvalla makoiluun ja kipeänä olemiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)