lauantai 25. kesäkuuta 2016

Äänestysreissu

Meillä oli niiin mukava retki tänään pienessä tihkusateessa. Ei se mikään tarkoituksellinen "retki" ollut mutta muuttui sellaiseksi ja sai aikaan ainakin itselleni todella hyvän mielen. Mikä tekee tästä retkestä niin onnistuneen on se, että meidän perheen pää eli rakas mieheni ei ollenkaan ole ulkoilmatyyppiä eikä meillä sen tähden harrasteta perhekävelyjä juuri ollenkaan. Silloinkin kun näin pääsee käymään on matka yleensä melko lyhyt. Mutta tänään käveltiin ja kaikki tuntui nauttivan :)

Alunperin aikeenamme oli käppäillä yhdelle koululle äänestämään. Tai siis mies vain pystyy näissä presidentinvaaleissa äänestämään kun minä en ole islannin kansalainen. Minä kärräilin sisarusrattaita nukkuva I kyydissä ja mies lykki E:tä kolmipyörällä. Välillä E vaihtoi rattaisiin istumaan. Saavuttiin sille koululle. Koko paikka ihan autio ja kaikki ovet kiinni. Mutta tämä sen olla piti ja päiväkin ihan oikea... Hmmm. Ah. Me oltiinkin Vættaskóli Engin luona kun piti olla Vættaskóli Borgirilla. Kaksi Vættaskólia samassa lähiössä prkl :D No onneksi se ei ollut hirveän kaukana ja päätettiin kävellä läheiseen kauppakeskittymään lounaalle ja siitä jatkaa sinne toiselle koululle.

Lounaspaikaksi valikoitui kebabpaikka ja kaikki söivät hyvällä ruokahalulla. Vessaankin pääsi ja pistin vastaisuudenvaralle mieleen hyvän vaipanvaihtopöydän. Sitten matka jatkui äänestyspaikalle ja sieltä kaupan kautta takaisin kotiin. E nukahti päiväunille jo rattaisiin ja kannettiin sisään jatkamaan unia. I tietysti heräsi nukuttuaan koko matkan ja iloisena jäi pitämään minua hereillä kun mieskin kömpi päikkäreille. Silmät ristissä tässä olen kun väsyttäisi mutta olipahan kiva reissu :)

Tässä ei niin hyvä kuva muutamasta melkein kukkivasta lumilehdokista :D Itse äänestysreissulta ei tullut otettua yhtäkään kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)