torstai 10. maaliskuuta 2016

Indin syntymäpäivä

Indi täyttää tänään kunnioitettavat 15 vuotta. Olisi kiva sanoa, että tässä on hyvällä hoidolla ollut jotain vaikutusta asiaan mutta taitaa ne olla nuo sekarotuisen terveet geenit olleet asialla heh. Tai sitten se on vähän niin kuin kukkien kanssa että jos liikaa kastelee niin ne kuolee ennenaikaisesti :P Taidetaan ainakin vielä 16-vuotis synttäreitä viettää kun se on edelleen niin hyvässä kunnossa mutta siitä eteenpäin ei voi vielä tietää. Täytyy viiä heijät jonnekin viikonloppuna juoksemaan juhlan kunniaksi. Tänään oli tarjolla vain pedikyyriä ja harjausta, mitkä ei olleet niin kovin suosittuja.

Evelle pitäis löytää uusi koti. Meillä ei vaan yksinkertaisesti ole tilaa eikä oikeen aikaakaan. Tilaa ei ole autossa eikä asunnossa. Meillä on farmariauto mutta takaluukkuun ei oikeestaan mahdu mitään muuta kuin koirat, takapenkillä on kaksi lasten turvaistuinta ja keskikohta tyhjänä. Jos lähdetään johonkin minne pitäis ottaa tavaraa mukaan ja ehkä jopa vaunut (rattaat voikin jo unohtaa) niin koirille ei ole enää missään tilaa. Teoriassa yhden niistä voin tunkea vaikka omaan jalkatilaani mutta on sekin aika ankeaa jos mennään vähänkin kauemmas.

Olen järkeillyt asian niin että vaikka se onkin meistä ihmisistä kurjaa ja muuten Eve voisi jäädä niin se olisi kaikille osapuolille parempi, että Eve saisi uuden kivan loppuelämän kodin. Me voitais ottaa Indiä enempi mukaan kaikkeen ja antaa sille sen ansaitseman loppuelämän ja Eve sais saman sitten jossain muualla. Mutta hyvän kodin löytäminen vanhalle, vähän hankalalle koiralle ei ole niin helppoa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)