tiistai 18. marraskuuta 2014

Kotijuttuja

Hei vaan taas. Tämä marraskuu ei nyt selkeesti ole ahkerin bloggauskuukauteni. Ei vaan tunnu olevan ylimääräistä aikaa paneutua tähän. Nyttenkin haukottelen ja haaveilen sänkyyn kömpimisestä vaikka koiratkin on vielä ulkoiluttamatta. Koeta tässä siten raapustaa jotain järkevää kasaan. Ehkä siis luovutan ja laitan vaan näitä kuvia. Mutta sen verran sanon että meillä menee hyvin :) Arki kulkee ja elämä on ihan jees. Joulua odotan innolla myös. Elämä on mukavaa just nyt.

Makkarin ikkunasta otettu. Voi melkeen sanoa että meillä on merinäköala :D Ainakin näin talvisaikaan kun ei ole lehtiä puissa.
Huonekalujemme sekalainen seurakunta sai vähän aikaa sitten lisäystä kun anopilta tuli telkkari ja kaksi kaappia "lainaan". Hän kun muutti miesystävänsä kanssa yhteen eikä tarvitse niitä enää. Tv:n alla oleva kaappi ja sitten seuraavassa kuvassa näkyvä lipasto ovat ne uudet. Olin mukana kun anoppi osti tv-kaapin käytettyjen tavaroiden kaupasta 16:sta eurolla. Myös musta tietokonepöytä on sieltä ja maksoi kympin. Kirjahylly ja E:n leikkinurkkauksen lipasto saatiin ilmatteeksi kun muutettiin pois yhdestä Akureyrin aikaisesta kodista. Keittiönpöytäkin saatiin ilmatteeksi toisesta Akureyrin kämpästä. Matto ja sohva ovat uusia mutta nekin on olleet alennuksessa ostohetkellä.

Tämä lipasto tuli tarpeeseen ja siellä on nyt kaikki meidän hanskat, pipot yms. pienet ulkovaatteet.
Anoppi antoi mulle nää peurat vähän aikaa sitten. Oltiin yhdessä ostoksilla ja hän päätti ostaa noi ja kyseli munkin mielipidettä ja sanoin että joo ihan nätit on. Sitten kun oltiin kaikki maksettu ja viemässä häntä kotiinsa niin hänpä sanoo että ne (ja yks tonttupatsas) on mulle. Olin vähän että jahas mutta kai ne on ihan kivat kummiskin. En kyllä periaatteessa tykkää tollasista yllätyksistä. Anoppi meinaa vielä että noi on poroja mutta ei kyllä ole! Saavat silti esittää poroa joulun ajan :D
Induli pinduli patiolla tuulen tuiverruksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)