sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joko taas on sunnuntai?

Mietin että elänköhän nyt niitä elämän ruuhkavuosia ja mitä se oikein tarkoittaa? Kun ajattelen ruuhkaa niin siinähän ollaan jumissa tai liikutaan pikkuhiljaa eteenpäin, ärsyttääkin ja tuntuu että etanakin kulkisi nopeampaa. Jos tämä on ruuhkaa niin sitten en elä sitä, sillä viikot vilisevät ohitseni valon nopeudella. Vai onko se sitten sitä että on niin paljon tekemistä samanaikaisesti ja aika ei vaan riitä että tehtävät kasautuvat ruuhkaksi asti? Vaikea sanoa. Ehkä tarvitaan vanhempia lapsia harrastuksineen, että elämän voi sanoa olevan todella ruuhkaista. Mutta minusta vaan tuntuu että elämässä on nyt paljon ja se on täyttä ja hyvää :) On tietenkin ärystyksenaiheita, olen usein väsynyt ja tylsistynytkin mutta ne on vain pieniä hetkiä ja kuuluvat elämään.

Tämä viikonloppu on ollut mukava niin kuin usein viimeaikoina. Odotan sitä että mies on kotona ja voidaan tehdä jotain yhdessä perheenä. Viikonloppu tuo minulle myös vaihtelua arkipäivien väliin. On joku muukin kuin E, kenen kanssa seurustella. Miestä onkin ollut kiitettävän helppo saada tekemään ja menemään viikonloppuisin, kunhan ei ehdota mitään puolipäivävaellusta tai muuta vastaavaa :P

Perjantaina meillä oli oikein herkullinen illallinen Halisten tyyliin (syötiin usein tällaista ruokaa Turussa asuessa). Oli possunfilettä, valkosipuli-kermaperunoita, salaattia ja bernaisekastiketta. Avattiin ihan viinipullokin ja juotiin jopa ihan yhdet lasilliset ruuan kanssa :D Nyt se loppupullo tuolla kummittelee jääkaapissa edelleen. Eipä olis kummitellut vielä muutama vuosi sitten.

Eilen lauantaina mies ja E kävivät kahdestaan uimassa ja minä menin sillä aikaa auttamaan anoppia pakkaamisessa. Anoppi on muuttamassa miesystävänsä kanssa yhteen ja omistaa ihan hirvittävät määrät tavaraa pienessä asunnossaan. Apua siis tarvittiin ja minä se sitten pakkasin. Minä kun olen muuttanut jo todella monta kertaa pienen ikäni aikana ja pakannut yksin kaikki meidän tavarat jo moneen kertaan niin olen aika pro siinä. Vaikka itse sanonkin :D Tavarat eivät ole välttämättä mitenkään loogisesti laatikoissa mutta ne on niin täyteen pakattuja että hyvä jos saa enää riisinjyvästäkään mahtumaan mukaan. No ei nyt ihan niinkään heh. Illalla tilattiin vielä pizzaa ja kaikki olivat tyytyväisiä.

Tänään piti mennä Ikeassa käymään mutta päätettiin siirtää se ensi viikonloppuun kun on pikkujoulukin. Syödään siellä jouluista ruokaa ja otatetaan E:stä kuva joulupukin kanssa. Kotona meinasin laitella jouluvaloja, maistaa Ikean glögiä ja leipoa miehen ja E:n kanssa pipareita. Saa nähdä mitä keritään ja jaksetaan. Mutta tämä päivä jääköön ihan kotoilupäiväksi. E tuosta kohta heräilee ja sitten raahaan miehen meidän mukaan koiralenkille.

Nuo valot olivat aikaisemmin ikkunalaudan päällä mutta halusin laittaa ne E:n nurkkaa somistamaan. Eilen sain anopilta hänen kauan sitten virkkaamiaan perhosia ja ripustin ne valojen väliin. Perhoset on virkattu erivärisiä kimaltelevia lankoja käyttäen ja ne onkin tosi nättejä. E:nkin mielestä ne on hienoja ja se sanoo ihanasti WAAU aina kun näkee jotakin hienoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)